Erfelijke afwijkingen bij veel Arabieren

Gestart door Awarinou, 22/09/2009 om 19:37:12

Broochem

#90
Een hoog aantal veteranen, soms wel 50%, die terugkeerde uit de oorlogsgebieden in het Midden-Oosten ïs ziek geworden. Regeringen hebben nooit willen erkennen wat de wetenschappers al weten, maar dat begint steeds meer het geval te worden. In 2008 heeft de regering van Italië verantwoordelijkheid moeten nemen voor Italiaanse veteranen die blootgesteld werden aan afgeschoten verarmduranium-munitie. De Britse rechter heeft onlangs erkend dat een Britse veteraan die kanker kreeg overleed aan blootstelling door verarmduranium-munitie. Dagelijks worden er kinderen geboren in Afghanistan, Irak en Palestina met misvormde ledematen en hersenafwijkingen. In alle Arabische en andere MO landen eromheen zijn genetische geboorteafwijkingen aan de orde van de dag. En waar staat Nederland in deze...

Nederland weer tegen VN-resolutie verarmd uranium
ANP
Gepubliceerd op 06 december 2007 16:27, bijgewerkt op 16:27


NEW YORK/BRUSSEL -  Nederland heeft bij de Verenigde Naties opnieuw als een van de weinige landen tegen een resolutie gestemd die onderzoek naar verarmd uranium bepleit. Het materiaal zou giftig zijn bij gebruik in kogels en bepantsering van militaire voertuigen.

Naast 136 voorstemmers waren er vijf tegenstemmers: behalve Nederland zijn dat Israël, Engeland, de VS en Tsjechië. Nederland had bezwaar tegen de precieze bewoording van de resolutie. ‘De bewoording zou aanleiding kunnen geven tot het idee dat verarmd uranium gezondheidseffecten zou kunnen hebben. Het ministerie van Defensie doet daar echter nog onderzoek naar’, reageerde een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken donderdag.

Europarlementslid Els de Groen, specialist in verarmd uranium, noemt het ‘hoogst onverantwoordelijk om de beschikbare onderzoeksresultaten in de wind te slaan. Als ik ouder zou zijn met een zoon of dochter in Afghanistan of die in de Balkan of Irak heeft gediend, zou ik zeker woedend zijn.’

De Groen is blij dat er een internationaal onderzoek komt naar de effecten van verarmd uranium, ondanks de Nederlandse tegenstem: ‘Ik zou niet graag de premier zijn die, geconfronteerd met Nederlandse ziektegevallen, moet uitleggen waarom hij tweemaal het onderzoek heeft gedwarsboomd.’

De Groen meent dat tientallen Nederlandse soldaten ziek zijn door het verarmd uranium. De stof valt bij een ontploffing uiteen in kleine bolletjes en komt zo in de longen. Onder anderen een Nederlandse korporaal zou zo blaaskanker hebben opgelopen.

‘In Italië loopt een parlementair onderzoek en krijgen veteranen of hun nabestaanden een schadevergoeding’, zegt De Groen. ‘In Griekenland duiken nu ook ziektegevallen op.’

Tweede Kamerlid Krista van Velzen (SP) heeft het kabinet donderdag inmiddels om opheldering gevraagd.

http://www.volkskrant.nl/buitenland/article484702.ece/Nederland_weer_tegen_VN-resolutie_verarmd_uranium

Señor Canardo

Zie deze post voor aanvullende info over het gebruik van verarmd uranium in het Midden-Oosten...

TheCFO

Ah, cool, tis jullie weer gelukt.

Erfelijke afwijkingen hebben niets te maken met arabische inteelt!

(het ligt weer aan amerika! stumperneefjes incognito en broochem openen ons de ogen. Its the NWO you stupid!)

3ich

Citaat van: TheCFO op 02/10/2009 om 07:54:33
Ah, cool, tis jullie weer gelukt.

Erfelijke afwijkingen hebben niets te maken met arabische inteelt!

(het ligt weer aan amerika! stumperneefjes incognito en broochem openen ons de ogen. Its the NWO you stupid!)

Schreeuw het uit!

Tuurlijk heeft het ook te maken met inteelt! Alsof hier in het westen geen inteelt was/is? (zoals ik al eerder aangaf zelfs de qeeun elizabeth en haar familie leden. Die deden het zelfs met broers zus.)

Het nuclaire afval en stoffen/gassen daar in dat gebied kan men niet ontkennen na al die jaren van oorlog en ellende in dat gebied MO. Heeft verder weinig met de NWO te maken dit integenstelling weer wel, http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands_biometrisch_paspoort

Ja NL is een voorloper op de NWO!


Broochem

#94
Citaat van: TheCFO op 02/10/2009 om 07:54:33
Ah, cool, tis jullie weer gelukt.

Erfelijke afwijkingen hebben niets te maken met arabische inteelt!

(het ligt weer aan amerika! stumperneefjes incognito en broochem openen ons de ogen. Its the NWO you stupid!)
Je hoeft niet te schelden, je hoeft ook niet te liegen of bovenstaande informatie uit je systeem te blokkeren. Wees gewoon eerlijk.

Señor Canardo

#95
Citaat van: TheCFO op 02/10/2009 om 07:54:33
Ah, cool, tis jullie weer gelukt.

Erfelijke afwijkingen hebben niets te maken met arabische inteelt!

(het ligt weer aan amerika! stumperneefjes incognito en broochem openen ons de ogen. Its the NWO you stupid!)

Ik geef alleen info door die ik relevant acht in deze discussie. Ik zou zeggen TheCFO, voel je vrij om deze informatie te toetsen op de objectieve waarheid én je eigen persoonlijke situatie...


ff voor de statistieken >
TheCFO

in the end was mijn opmerking niet meer of minder dan dat ik de  ontopicheid van verrijkt uranium ter discussie steldde.

Maar ga gerust verder met ons informeren over de wandaden van het westen, ook hier

matou

brainwash            niet de moeite om op te reageren, belachelijk

Señor Canardo

Citaat van: TheCFO op 02/10/2009 om 15:32:05
in the end was mijn opmerking niet meer of minder dan dat ik de  ontopicheid van verrijkt uranium ter discussie steldde.

Maar ga gerust verder met ons informeren over de wandaden van het westen, ook hier

Als die wandaden van het Westen betrekking hebben op erfelijke afwijkingen bij het nageslacht zal ik dat ook zeker doen, juist hier.

Señor Canardo

Bloedverwantschap oorzaak allochtone babysterfte

Rotterdam, 12 juni. De hogere babysterfte in Turkse en Marokkaanse families in Nederland is deels te verklaren door bloedverwantschap tussen de moeder en de vader. Baby’s van Surinaamse en Antilliaanse moeders daarentegen overlijden vaker in het eerste jaar na de geboorte, omdat ze lichter zijn en vroeger geboren worden. Dat blijkt uit onderzoek van het Rotterdamse Erasmus MC, waarop Ernst-Jan Troe over twee weken promoveert.

Volgens de onderzoekers maakt de studie voor het eerst duidelijk dat de oorzaken van hogere babysterfte in allochtone families verschillen tussen bevolkingsgroepen. Hoogleraar maatschappelijke gezondheidszorg Johan Mackenbach van het Erasmus MC, die Troe begeleidde: „Dat is belangrijk, want dan moet je niet aankomen met een eenheidsbehandeling.” Troe gebruikte cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek en uit de Generation R-studie, een onderzoek onder bijna tienduizend Rotterdamse kinderen en hun ouders.

Er is de afgelopen jaren veel aandacht voor kinderen die rond de geboorte en in het eerste levensjaar overlijden. In 2003 bleek dat in Nederland anderhalf keer zoveel baby’s in de maand na de geboorte sterven als in de best scorende Europese landen. De sterfte onder allochtonen in Nederland is echter nog eens bijna anderhalf keer zo groot als onder autochtonen. Bezien over het hele eerste levensjaar gaan er van de duizend allochtone baby’s zes of zeven dood. De hoge babysterfte in allochtone gezinnen draagt daarmee ook bij aan het hogere Nederlandse gemiddelde.

Turkse en Marokkaanse baby’s sterven relatief vaak later in het eerste levensjaar, en ook vaak aan aangeboren afwijkingen. De onderzoekers berekenden dat 5 tot 23 procent van de sterfte het gevolg is van bloedverwantschap. Eén op de vijf paren in die etnische groepen was neef en nicht, of achterneef en -nicht.

Onder Turkse moeders, vooral die van de tweede generatie allochtonen, speelt bovendien roken een rol. Dat kan wiegendood veroorzaken. Mackenbach: „Daarom is het ook belangrijk dat moeders eerder met de prenatale zorg in aanraking komen. Dan kun je de gevolgen van roken en die van bloedverwantschap nog beperken.” In het geval van bloedverwantschap en afwijkingen in de familie zouden paren kunnen besluiten om geen kinderen te krijgen, of om prenatale tests laten doen.

De sterfte van Antilliaanse en Surinaamse baby’s in Nederland hangt voor een belangrijk deel af van de lengte van de moeder, en die van de vader. Daaraan zal op korte termijn weinig veranderen. Mackenbach: „Een kleine moeder heeft in het bekken weinig ruimte voor een groot kind. Daarnaast weerspiegelt de lengte de gezondheid van de moeder eerder in het leven.” Wel zou het aantal tienerzwangerschappen, dat sinds 2001 daalt maar vooral onder Antilliaanse moeders nog hoog is, verder kunnen verminderen. Tienerzwangerschappen dragen namelijk ook bij aan de babysterfte.

12 Juni 2008

NRC

http://www.nrc.nl/wetenschap/article1916561.ece/Bloedverwantschap_oorzaak_allochtone_babysterfte

Señor Canardo

#100
Balkenende: verbod huwelijken neven en nichten

DEN HAAG - Het kabinet wil een verbod op huwelijken tussen neven en nichten en zwaardere opleidingseisen voor importbruiden. Dat heeft premier Jan Peter Balkenende donderdag in de Tweede Kamer gezegd. Volgens de premier moet het verbod op neef-nichthuwelijken zowel gelden voor uit het buitenland gehaalde partners als voor mensen in Nederland. Voor dat laatste zet het kabinet in op een verbod in het Nederlands familierecht.

Staatssecretaris Nebahat Albayrak (Justitie) zegt dat het gaat om alle nog te sluiten huwelijken van autochtonen en allochtonen. Het verbod wordt niet met terugwerkende kracht toegepast. Volgens Albayrak is het geen punt dat reeds gesloten huwelijken in een ander daglicht komen te staan. ''Je mag toch ook niet met je moeder trouwen.''

Tot 1970 waren neef-nichthuwelijken ook al verboden in Nederland, zegt Albayrak. Omdat huwelijken tussen neven en nichten eigenlijk alleen nog onder allochtonen plaatshebben, vaak ook bij wijze van opvang, heeft de nieuwe maatregel invloed op de toestroom van immigranten. Het naar Nederland halen van een nicht om mee te trouwen, kan dan niet meer.

Verder wil Balkenende de inburgeringstoets voor mensen uit het buitenland vergelijkbaar maken met de in Nederland geldende leerplicht. De Kamer zal hier later in een brief van minister Eberhard van der Laan (Integratie) over worden ingelicht.

CDA en PvdA dachten tot nu toe verschillend over de vraag of het moeilijker moet worden gemaakt een buitenlandse bruid of bruidegom naar Nederland te halen. Met de VVD en de PVV wil het CDA de regels aanscherpen, onder meer door een hogere opleidingseis te stellen. De PvdA was met SP en GroenLinks tegen.

18 September 2009

ANP

http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/262183/2009/09/18/Verbod-huwelijk-neef-en-nicht.dhtml

Señor Canardo

#101
Het bovenstaande is wederom een sterk staaltje van Hollandse rekenkunst en de incompetentie van de Nederlandse staat...>


HET MOCHT ALTIJD AL!

Een verbod op huwelijken tussen neef en nicht heeft in Nederland nooit bestaan, zei minister Hoogervorst in 2003 in antwoord op kamervragen. En verdomd: dat blijkt waar te zijn. Artikel 88 van het oude burgerlijk wetboek verbood van alles en nog wat, maar niet het huwelijk tussen neef en nicht. V00r 1970 waren alle verbintenissen tussen bloedverwanten tot en met de derde graad verboden. Dus je mocht niet trouwen met je vader/moeder (1e graad), broer/zuster (2e graad), of oom/tante (3e graad). Daarnaast was het expliciet verboden te trouwen met je oud-oom of oud-tante (alsof iemand ooit zou willen trouwen met de zuster van zijn grootmoeder, ooropgesteld dat die überhaupt nog in leven is), en trouwen met je zwager of schoonzuster mocht ook niet (nog onbegrijpelijker, want die twee hebben genetisch niets maar dan ook niets met elkaar uitstaande). Maar over neven en nichten geen woord. Het tekent de volstrekte willekeur van onze wetgeving.

Gek genoeg was er in die wetgeving ook een ontsnappingsclausule ingebouwd: om het verbod te omzeilen kon je bij de koning(in) dispensatie aanvragen, die - als ik Hoogervorst geloven mag â€" vrijwel altijd werd verleend. Of op die manier ook huwelijken tussen vaders en dochters of broers en zusters zijn gelegaliseerd (laat staan huwelijken tussen oudooms en achternichten) heb ik niet kunnen achterhalen. Maar 3e graads verwanten konden er ? met dispensatie â€" lustig op los trouwen. Anton Mussert was bijvoorbeeld in alle eer en deugd gehuwd met zijn tante, om maar een dwarsstraat te noemen.

Waarom die dispensatiemogelijkheid, vraag je je af. Ik zou zeggen: of je verbiedt trouwen met ooms en tantes wegens gevaar voor de volksgezondheid, of je verbiedt het niet, omdat het geen kwaad kan. Maar je laat het niet van het ochtendhumeur van de kunnegin afhangen. (Tenzij de Majesteit zich bereid verklaart om Persoonlijk de zorg op zich te nemen voor de gehandicapte kinderen die het gevolg zijn van Haar Doorluchtige Toestemming. Maar dat zie ik Haar nog niet zo eentweedrie doen.)

Ik kan dan ook maar een reden bedenken voor die ingebouwde ontsnappingsclausule: namelijk dat trouwen binnen de familie een bij uitstek adellijke traditie is. Koninklijke bloedverwanten werden bijna standaard aan elkaar uitgehuwelijkt, om te voorkomen dat het familiebezit uiteen zou vallen. William and Mary waren neef en nicht, en vrijwel alle Europese vorstenhuizen waren door inteelt met elkaar vervlochten. Erfelijke ziektes als hemofilie (en niet te vergeten van krankzinnigheid) waren daar dan ook aan de orde van de dag. Kortom: inteelt voorkomen was allemaal goed en wel, maar een absoluut en ondubbelzinnig verbod zou de aristocratie teveel in de wielen rijden. Dus werd er een achterdeurtje open gelaten, en de sleutel daarvan werd overhandigd aan de Majesteit. Als u een betere verklaring heeft voor die onzinnige dispensatieregeling, dan hoor ik het graag.

Deze wetgeving is in 1970 ingrijpend gewijzigd. De hervorming was het geesteskind van prof. J.C. van Oven, Leids hoogleraar in het Romeins Recht, die in het kabinet Drees III een blauwe maandag minister van Justitie is geweest (van februari tot oktober 1956, om precies te zijn), omdat de zittende minister (Donkers) onverwacht de pijp uit was gegaan. Hij zette ons huidige huwelijksrecht op poten, dat o.a. gericht was op een betere rechtsbescherming van de gehuwde vrouw, en tot vandaag voortleeft als de Lex Van Oven.

Aan genetica had deze rechtsgeleerde echter geen boodschap, zo te zien. Want onder de huidige wetgeving is alles toegestaan, behalve dan huwelijken tussen verwanten in de opgaande of neergaande lijn (in gewoon Nederlands: je mag niet trouwen met je moeder of je grootmoeder, en ook niet met je dochter of je kleindochter), en huwelijken tussen broer en zuster. De Koningin komt er niet meer aan te pas; nu is het de minister van Justitie die ontheffing kan verlenen. Maar dat geldt alleen voor broers en zusters die door adoptie familie van elkaar zijn geworden.

Zo ziet u maar: wat vandaag bloedschande is, kan morgen ineens bon ton zijn. 't Hangt er maar net van af wat de boven ons gestelden het beste uitkomt. Maar mijn theorie dat de versoepeling van ons huwelijksrecht verband hield met de moslimimmigratie blijkt dus bij nader inzien niet houdbaar te zijn. (Ik neem dan ook bij deze mijn insinuatie terug. Want zelfs ik kan niet geloven dat minister van Oven reeds in 1956 rekening hield met de gezinsherenigingsgolf van de jaren zeventig. Zo paranoide ben ik nou ook weer niet.)

Maar het kwam wel goed uit, want het bespaarde de overheid een enorme hoop gezeik. Wat had men anders aan gemoeten met al die Marokkaanse en Turkse meisjes die als slavinnen aan hun oom worden uitgehuwelijkt? De administratieve rompslomp zou niet te overzien zijn geweest, en de koningin zou zijn bedolven onder de ontheffingsverzoeken. Bovendien kon dan de onderdrukking van moslimvrouwen niet meer onder het vloerkleed worden geveegd, en daar werd nou juist krampachtig over gezwegen.

Dat zwijgen werd zelfs geinstitutionaliseerd door de draconische antidiscriminatie-wetgeving: vrijwel niemand durfde over de moslimcultuur ?berhaupt een uitspraak te doen, want voor je het wist had je een strafvervolging wegens racisme aan je broek. Welke criteria daarbij werden gehanteerd was volslagen duister. Janmaat is als crimineel veroordeeld wegens de slogan "vol is vol". Sindsdien is die term gebezigd door diverse hoogwaardigheidsbekleders, en laatst zag ik hem zelfs als kop in de Volkskrant staan. Geen haan die ernaar kraaide. En dat allemaal onder dezelfde wetgeving. Daar ligt nou een mooie kluif voor de commissie Gelijke Behandeling, zou men zeggen. Maar die zwijgt over deze barbaarse rechtsongelijkheid als het graf, en concentreert zich op Marokkanen die geweigerd worden in disco's. Dat de een vrijuit gaat terwijl de ander voor datzelfde delict in de nor wordt gegooid, dat deert de commissie niet. Maar dat een Marokkaan soms een avondje disco misloopt, daarover schreeuwt zij moord en brand.

Ondertussen zitten we door al dat abominabele juridische broddelwerk nu wel met de gebakken peren Huwelijken met ooms en neven komen veelvuldig voor in Turkse en Marokkaanse families. Hoe frekwent, dat weten we niet, want dat mag in de statistieken niet worden bijgehouden. Maar in elk geval zo frekwent dat een allochtoon kind inmiddels twee keer zoveel kans loopt jong te overlijden als een autochtoon kind. Een half procent van de Nederlandse kinderen wordt geboren met een erfelijke aandoening. Bij een neef en nicht huwelijk verdubbelt die kans tot 1 procent, en Turks/Marokkaanse mensen, die regelmatig binnen de familie trouwen, zitten nu al op een kans van 2 a 3 procent. Dit blijkt allemaal uit een onderzoek van prof. Dr. Martijn Breuning, klinisch geneticus aan de universiteit Leiden. Voor het geval u me niet gelooft.

Het behoeft geen betoog dat de kans op genetische afwijkingen per generatie groter wordt, zeker binnen een relatief kleine en geisoleerde gemeenschap als het Turks/Marokkaanse volksdeel in Nederland. Een huwelijk tussen een neef en nicht is een ding, maar wat als de partners zelf ook al het produkt zijn van een huwelijk tussen neef en nicht? Dan wordt de kans op erfelijke ziektes in het kwadraat verheven, als het ware. En als h?n kinderen ook weer met hun neefjes en nichtjes of ooms en tantes trouwen is het leed helemaal niet meer te overzien, naar gevreesd moet worden.

't Is een zonderlinge situatie geef toe: vroeger, toen inteelt hier slechts sporadisch voorkwam (en dan nog hoofdzakelijk onder aristocraten), hadden we wetten die het verschijnsel binnen de perken hielden. En juist nu het een probleem van formaat dreigt te worden zijn die beperkingen opgeheven! Hoogervorst gaat er niets aan veranderen: hij vindt een verbod op huwelijken tussen neef en nicht ?buiten proportie?. Over huwelijken met ooms en tantes laat hij zich niet eens uit..

Dat belooft wat voor de toekomst. Als u het mij vraagt krijgt de toch al zwaar verloederde gezondheidszorg in dit land er straks een gigantisch probleem bij.

Februari 2006

Pamela Hemelrijk

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/242/update-neef-nicht-huwelijk.html#more-242

matou

heb jij geen leven ? zoveel kritiek en toch vertoeven in hollanda , what a joke

Señor Canardo

#103
Citaat van: matou op 02/10/2009 om 17:42:52
heb jij geen leven ? zoveel kritiek en toch vertoeven in hollanda , what a joke

Als ik de financiele zekerheid had was ik allang weer terug naar mijn thuisland. Helaas, tot die tijd blijf ik mijn "kritiek" uitspreken op alles wat mij niet zint. Net als alle overige Nederlanders trouwens.