Al Hadj vermoord op straat!!!!

Gestart door aithwayagher, 21/04/2008 om 10:33:37

aithwayagher

Hebben jullie gehoord wat er afgelopen vrijdag was gebeurd in rotterdam in Crooswijk een hadj hadj ferroudi tevens een oud imam is vermoord op straat door een man met een hakbijl.Kan ook dat het door twee mannen was gebeurd weet niet zeker heb gehoord eentje met een grote slachtmes die stak hem in zijn rug en die andere met een hakbijl vol met kracht op zijn lichaam was echt zielig dat wel die man was de laatste twee jaar ongeveer erg ziek hij liep moeilijk met een stok hij had ook geen benen meer maar twee van die ijzeren dingen ik kendie die man goed en zijn vrouw kinderen ook wist wie het waren laat het me zo zeggen hij kende me famillie ook etc, heb vaak een babbeltje gemaakt met die man deze man die al hadj was 65 jaar oud er is ook een verdachte opgepakt een 56 jarige man.Kinderen zagen hem op straat liggen heb ii gehoord en zijn stok vol met bloed.Het gebeurde om de hoek bij de moskee Othman in croosijk bij een soort van steegje achtig heb gehoord dat het ging om iets shor heb gehoord dat die man schreef zeg maar voor vrouwen hij deed die seher dingen zeg maar hij had iets bij deze man gedaan of ik weet niet was iets tussen hun laat het me zo zeggen maar had wel te maken met die seher.Hij was onderweg naar moskee hij wou sallaat Al Asr gaan bidden je kan wel zeggen dat hij tenminste overleden is op een Vrijdag en nog onderweg naar moskee.Heb gehoord dat ze een famillie hebben aangehouden die van de verdachte en hun meegenomen hebben met zakken om hun hoofd heen etc.

aithwayagher

Citaat van: aithwayagher op 21/04/2008 om 10:33:37
Hebben jullie gehoord wat er afgelopen vrijdag was gebeurd in rotterdam in Crooswijk een hadj hadj ferroudi tevens een oud imam is vermoord op straat door een man met een hakbijl.Kan ook dat het door twee mannen was gebeurd weet niet zeker heb gehoord eentje met een grote slachtmes die stak hem in zijn rug en die andere met een hakbijl vol met kracht op zijn lichaam was echt zielig dat wel die man was de laatste twee jaar ongeveer erg ziek hij liep moeilijk met een stok hij had ook geen benen meer maar twee van die ijzeren dingen ik kendie die man goed en zijn vrouw kinderen ook wist wie het waren laat het me zo zeggen hij kende me famillie ook etc, heb vaak een babbeltje gemaakt met die man deze man die al hadj was 65 jaar oud er is ook een verdachte opgepakt een 56 jarige man.Kinderen zagen hem op straat liggen heb ii gehoord en zijn stok vol met bloed.Het gebeurde om de hoek bij de moskee Othman in croosijk bij een soort van steegje achtig heb gehoord dat het ging om iets shor heb gehoord dat die man schreef zeg maar voor vrouwen hij deed die seher dingen zeg maar hij had iets bij deze man gedaan of ik weet niet was iets tussen hun laat het me zo zeggen maar had wel te maken met die seher.Hij was onderweg naar moskee hij wou sallaat Al Asr gaan bidden je kan wel zeggen dat hij tenminste overleden is op een Vrijdag en nog onderweg naar moskee.Heb gehoord dat ze die gezin hebben aangehouden die van de verdachte en hun meegenomen hebben met zakken om hun hoofd heen etc.

ameziane

Dode bij steekpartij Rotterdam-Crooswijk
18 april 2008

Bij een steekpartij in Rotterdam- Crooswijk is een 64-jarige man om het leven gekomen. Het incident gebeurde vrijdagmiddag in de Van Meekerenstraat.

Daar kreeg het slachtoffer, een voormalig imam, ruzie met een andere man die een mes trok en op hem instak. Omstanders die het slachtoffer wilden helpen werden door de dader bedreigd met een mes.
De politie arresteerde kort na de steekpartij een 56-jarige Rotterdammer in een woning in Crooswijk. Hij wordt verdacht van de moord.
http://www.tvrijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News%2FDefault%2F2008%2Fapril%2FDode%20bij%20steekpartij%20Rotterdam%20Crooswijk


aithwayagher

is met een hakbijl gebeurd klik op de link  kijk maar goed op de foto zie je die hakbijl op de grond vol met bloed.

Amando

Ik heb hier geen woorden voor?
Wanitien theges djinn atihieger ma? Hoe kan dit?

mIzran

#5
Irra itayi x timgharin, na zijn imam periode hield hij zich daar meebezig. Volgens mij waren de vrouwen in de omgeving van de dader erin betrokken. Heb begrepen dat het om 2 mannen gaat, ze hebben hem opgewacht en toen is de nu opgepakte dader, op hem gaan inslaan en de ander wachtte in de auto. Allah u3alem verder.


Atyarhem siddi rebbi, adi3awen ta(r)wa d familiya n rhajj a.

Izouran

Aithwayagher typt zeker precies hoe die spreekt hehe.

Nu even serieus. Er gaan verschillende verhalen te ronde over het motief, echt heel vreselijk dit. Athi3awen Rabi, en moge Allah (swt) de nabestaande bijstaan.   

Maghribi hor

Waar zou die imam dit aan te danken hebben? Zou het kunnen zijn dat hij zelf ook niet brandschoon is?

ameziane

Citaat van: aithwayagher op 21/04/2008 om 10:33:37
heb gehoord dat het ging om iets shor heb gehoord dat die man schreef zeg maar voor vrouwen hij deed die seher dingen zeg maar hij had iets bij deze man gedaan of ik weet niet was iets tussen hun laat het me zo zeggen maar had wel te maken met die seher.
Hij speelde dus met vuur.

Hoe dan ook, athyar7am abbi. Inna lillah wa inna-ilayhi raji3oen.

My ummah

Dit onderwerp is al een keer ter sprake gebracht. Zie de link hieronder.

http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=12296.0

btw. vind het heel erg wat er is gebeurd.
Inna lilahi wa inna ilaiha raji3hoen