Faits divers au maroc (voor Ameziane)

Gestart door Chatt zie arif, 19/03/2008 om 19:06:01

ameziane

Goed dat je aan mij denkt maar ik denk dat het meer iets is voor Senor Canardo.

Ik heb het vermoeden dat hij erg eenzaam is.

Chatt zie arif

#16
Citaat van: ameziane op 03/04/2010 om 10:08:46
Goed dat je aan mij denkt maar ik denk dat het meer iets is voor Senor Canardo.

Ik heb het vermoeden dat hij erg eenzaam is.

Hij is misschien wel eenzaam,maar hij heeft tenminste wel enigszins gevoel voor humor. Ik heb meer medelijden met jouw soort,de kleurloze, emotieloze,ernstig denkende burgerlijke Marokkaan.Je weet wel,het type persoon dat eruitziet alsof ie alle misere van de wereld op z'n schouders meetorst. Ik denk dat je in je leven even vaak hebt gelachen als gehuild...

Heb je onlangs nog gelachen of gehuild,Ameziane?


Un homme style élégant sort d' un supermarché, poussant un caddie rempli à ras bord de marchandises et gourmandises en tout genre : Champagne, foie gras, saumon, etc ....
En s' approchant du coffre de son magnifique 4X4, il aperçoit un homme qui ramasse de rachitiques brins d' herbe poussés à travers le béton du parking :Le riche : Excusez-moi, Monsieur, mais que faites-vous ?

Le pauvre : je ramasse de l'herbe, c'est pour la manger, j'en ramène aussi à la maison, on n'a plus rien!

Le riche : Ah bon !!!! Si je peux me permettre, tenez voici ma carte avec mon adresse, venez plutôt manger à la maison !
Le pauvre : c'est gentil, M'sieur, mais j'ai une femme et huit mômes.

Le riche : mais, c'est évident, venez avec votre famille !

Le pauvre : Oh alors, ça, c'est gentil ! mais c'est que les grands y sont déjà mariés, pi z'ont aussi des petits !!!

Le riche : allons, mon ami, je vous en prie, venez tous !

Le pauvre : Z' êtes sûr, pace qu' y a aussi mes 2 soeurs et mes beaux frères, on est nombreux .....

Le riche : Je vous le dis, j' insiste, ça me fait plaisir, venez tous, autour de chez moi, l'herbe est haute comme ça, si vous êtes nombreux en trois heures c'est fait !!!Chatt in de wildernis

Lang geleden werd eens een internationale wedstrijd georganiseerd om te bepalen wie de meest koppige persoon ter wereld was.De gelukkige winnaar kreeg een geldprijs en vermelding in het Guinness World Records.Tijdens nationale wedstrijden werd de koppigste persoon van het land geselecteerd en zodoende bleven er enkele tientallen deelnemers over.

Maar vlak voordat de prestigieuze 'Worlds Most Stubborn Contest' werd gehouden in New York City,werd de organisatie te kennen gegeven dat er ergens in de highlands van de Rif een legendarisch stugge persoon huisde.De organisatoren twijfelden geen moment en vlogen naar de Rif om de mysterieuze dwarsligger op te sporen,na een dagenlange trektocht over onherbergzame gebieden kwamen ze de man tegen op een dorre bergtop.

Ze vertelden hem dat hij slechts bij hoge uitzondering een wild-card kreeg om deel te nemen aan de 'Worlds Most Stubborn Contest'.
De man was vereerd dat hem die eer werd gegund en was vast van plan deel te nemen.

De organisatoren waren opgelucht dat ze hem hadden gevonden en overhandigden hem de tickets en hotelvouchers. Nadat hij een poosje de papieren in zijn handen bestudeerde gaf hij ze terug.

Hij zei: Ik wil graag deelnemen,maar dan moeten jullie de 'Worlds Most Stubborn Contest' hier op mijn berg houden...

Chatt in de wildernis

Een paar dagen geleden was het enige gespreksonderwerp in de Rif het snel naderende Einde der Tijden in de vorm van een allesverwoestende asteroide.

Een oud stel zat op krakende stoelen verveeld tv te kijken en de een zei tegen de ander:

Weet je..,op de dag dat een Awdars je begroet vanuit een hoog gebouw,een Akerhie naar de moskee gaat om te bidden en een Awayagher zij aan zij loopt met zijn vrouw,dan kan het niet lang meer duren...