Leiderschap binnen de Marokkaanse gemeenschap in NL

Gestart door Sa3ieD, 26/11/2007 om 01:51:27

Mister1979

Wat doet de Marokkaanse raad voor de Marokkanen????

Ik heb zoveel leugen berichten gelezen in de kranten over Marokkanen die later niet waar bleken te zijn. Kennen jullie nog die bericht dat Marokkanen feest hadden gevierd in Ede op 11-9 en dat later niet waar bleek te zijn, dat Marokkanen Anja Joost hadden vermoord later bleek de hoofdverdachte een zwarte Afrikaan en een Tunesier, dat Marokkanen hond hadden opgehangen wat later niet waar bleek te zijn, Marokkanen zouden rellen hebben gepleegd Adam was later ook niet waar, criminele Marokkanen zouden op vakantie mogen naar Marokko, was later ook niet waar. De moordenaar van een avondwinkel zou een Marokkaan zei bleek later een Nederland te zijn, etc etc.

Ik heb nooit een organisatie een klacht in zien dienen tegen deze kranten. De kranten maken Marokkanen zwart en niemand doet hier iets tegen.


Izwan

Interessante reacties.
Marokkanen hebben een organisatie nodig die voor hen belangen op moeten komen. Ze zijn niet gebaat aan Marokkaanse poppenpolitici. Verder krijgen Autochtonen vaak racistische leidersmodellen aangeboden die het leven van Marokkanen zuur willen maken en daar dient verandering aangebracht worden, anders si het dweilen met een kraan open.