Hoofdmenu

26.000

Gestart door SAMADIE, 28/10/2006 om 22:03:42

SAMADIE

26000  is als je het zo ziet maar een getal, waneer je het woord asielzoeker of mensen, er achterzit krijgt het al een ander lading. Deze mensen wachten hier al hel wat jaren, op  een verblijfsdocument, verdonk is er mee bezig geweest. Toen waren het dossiers. Maar het zijn 26000. vluchtelingen  een grote gedeelte daarvan woont en studeert al jaren in Nederland. Pim fortyn wou ze een generaal pardon geven, en de grenzen even dicht, ik was het eigenlijk mee eens, want er worden verpleegsters uit Zuid-Afrika gehaald, dat hoeft toch niet als er van de 26000 genoeg potentie zit. Ik ken er in ieder geval genoeg, die studeren of al  afgestudeerd zijn. Nu is er een media actie om aandacht te vragen voor deze vergeten groep. Wat vinden jullie  eigenlijk regels zijn regels wegwijzen, of alleen die een straf blad hebben of wat dan ook wegsturen. En de rest mag blijven.

Hadou

#1
Probeer aub het nieuws en artikelen op dit forum te zetten die ons Imazighen aangaan.

Dit is namelijk een Amazigh gerelateerd forum.

Er zijn zoveel problemen, mensenleed en dierenleed, of wat dan ook gaand in deze wereld. Maar wij kunnen niet alles oplossen.
Laten wij Imazighen, Irifiyen, Marokkanen, eerst onze problemen en te kortkomingen oplossen of een oplossing voor zoeken.
thajmoent

hadou, als er een generaal pardon komt dan is het misschien ook wel voor de IMAZIGHN in de haagse kassen. eigen volk eerst is niet altijd redelijk. met sommige kwestie dienen we toch net ietsje verder te kijken dan onze amazigh neus.


SAMADIE

#3
dit is het onderdeel politiek, en dit geval gaat het om de eerst plaats om mensen, en dan hun afkomst. ewa als jij het beter weet of kan, waar wacht je op kom zelf met iets wat voor imazighen gaat.

waar wil je het over hebben over imazighen ? onse bloeinde hasch handel? of de legen huizen in arif, waar de rest  niets heeft!