Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - 3ich

Pagina's: « 1 2 3
31
Mededelingen / De naam van deze site....
« Gepost op: 24/10/2009 om 16:04:27 »
klopt niet meer je kan er beter www.midden-oosten.nl van maken.

Er worden bijna geen amazigh-gerelateerde topics geopend!!!

32
In de media / COCAINE fabriek a la hollanda!!!
« Gepost op: 03/10/2009 om 18:14:05 »
http://player.omroep.nl/?aflID=10206712

Pauw en Witteman uitzending 02-10-'09

Zie hier het levende bewijs van wie er de echte drugsdealers waren en blijkbaar nog steeds zijn! Vanaf 1900 al....

Ik heb ooit een docu gezien waarin men beweert dat "GOD" binnen de illuminati kring voor GOUD/OIL/DRUGS staat!

34
Geschiedenis / Noumidia
« Gepost op: 06/09/2009 om 23:16:11 »
Jullie hebben vast wel is van Noumidia gehoord. Misschien dat je iemand kent die zo heet of een band of een coffeeshop, etc, etc,

Nou is mijn vraag wat was Noumidia en wat voor geschiedenis heeft het? Wie waren de Numidiërs?

Behoorde het tot Tamazgha?

???

35
In de media / Marokkaans raadslid krijgt klappen
« Gepost op: 09/08/2009 om 23:05:57 »
De 36-jarige Moussa Aynan, PvdA-gemeenteraadslid van Haarlem, is gisternacht mishandeld door een plaatsgenoot.

Aynan, Haarlemmer van Marokkaanse afkomst, voelt zich 'slachtoffer van zinloos geweld'.

Aangifte

Het raadslid werd diverse malen met een vuist in zijn gezicht geslagen, aldus de politie. Het slachtoffer liep onder meer een gescheurde lip op. Aynan heeft intussen aangifte gedaan. De man die hem mishandelde, werd kort na het incident opgepakt. Hij zit momenteel nog vast.

Grap

Het raadslid was die avond gaan stappen in de stad. Aynan: "Ik was na het stappen onderweg naar huis, toen die man me aanviel. Wat eerder waren we elkaar al in een café tegengekomen. In het voorbijgaan raakte hij m'n broek met een brandende sigaret. Ik zei voor de grap: 'wat doe je nou?' Waarop hij vroeg: wat kost me dat? Weer voor de grap antwoordde ik: tien euro. Daarna haalde de man tot mijn verbazing een tientje tevoorschijn. Ik zei nog tegen de cafébaas: Dat geld schenken we aan een goed doel.'"

Aynan is erg geschrokken van het incident. Hij moest door een getuige naar huis worden gebracht, schrijft het Haarlems Dagblad.

http://www.spitsnieuws.nl/archives/provinciaal/2009/08/marokkaans_raadslid_krijgt_kla.html

36
Babbelhoek / Koning mohamed de 6e
« Gepost op: 07/08/2009 om 14:21:44 »
Zit nog steeds in Alhoceima! Net als elke jaar verblijft die daar gedurende tijd.... Hij heeft al zn officiele zaken geregeld en zn aanhang terug getuurd hij is daar nu vakantie vieren zoals elk jaar...

Zelfs hij vind het de mooiste stadje! Zn eerste paleis laat die daar ook bouwen

37
In de media / "Blanke Nederlanders" Vallen Homo's Aan
« Gepost op: 28/07/2009 om 14:31:20 »
Nou goed, dan zetten wij het e.e.a. maar weer recht. Ik presenteer Hugo Braakhuis, een van de organisatoren van de Gay Pride. Meneer was nietsvermoedend aan het knuffelen met zijn homoseksuele vriend in Amsterdam toen hij opeens werd uitgescholden door een groep jongens. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij zijn vriend de meeste trappen mocht opvangen. Diep triest dat homoseksuelen nog steeds niet met rust worden gelaten door hun medeburgers.

Maar wie waren die medeburgers dan? Onze vriend Hugo zegt in een interview tegen de Volkskrant: "Groepje van 6/7 jongeren, 18/19 jaar... ennuh... Marokkaanse komaf. Ja, feiten mogen genoemd worden." Tegen Gay.nl zegt hij: "De daders waren Marokkaans uitziende jongens, maar ik zag er ook een blonde jongen bij." Ha, hij noemt hier in ieder geval al één niet-Marokkaan. In werkelijkheid blijkt er nog minder van te kloppen.In een uitzending van NOVA wordt hem gevraagd ongeveer 10.08 min:

"De politie... euhm... hebben wij gebeld en gevraagd om wie gaat het, wat voor groep jongens zijn dat. En die politie zegt heel uitdrukkelijk 'normaal doen wij dat niet, maar in dit geval hechten wij er aan om te vertellen dat het gaat om... euh jongens die wij vast hebben gezet... om blanke Nederlandse jongens'. Klopt dat met uw waarneming?"

Hugo:

"Ja, dat is waar. De vraag natuurlijk of er Marokkanen bij betrokken waren. Probleem is er zijn er twee voortvluchtig. Inderdaad er waren ook autochtone jongens bij betrokken en die VIER zijn ook vastgezet"

Dus om het samen te vatten. Meneer werd aangevallen door een groep jongens. Hij geeft soms aan dat het gaat om Marokkanen, dan weer dat het gaat om Marokkanen met een blond jongen ertussen en bij NOVA erkent hij zelfs dat er blanke Nederlanders bij betrokken waren... om precies te zijn minimaal vier. Vier blanke autochtonen wat de politie onderschrijft, waarmee het maximale aantal betrokkene Marokkanen is gedaald tot twee, dat overigens net zo niet-Marokkaans kan zijn als de vier eerder opgepakte niet-Marokkanen.

Meneer Braakhuis, als de vier blanke Nederlanders overeenkomen met uw waarnemingen... waarom vindt u het dan nodig om de Marokkanen zo op de voorgrond te noemen? Als u de afkomst toch zo belangrijk vond, had u net zo goed gelijk kunnen aangeven dat het ging om minimaal vier blanke Nederlanders... of zie ik ze vliegen? Wie zet deze vier jongens even het land uit? Of gaan we toch over op de methode 'knieschijfjes schieten'?

Jammer, dat in mijn land nog steeds jongeren leven die niet met hun poten van homoseksuelen af kunnen blijven. En dat in mijn land de Marokkaan als dader zonder verdere vragen door het gros geslikt wordt.


http://www.wijblijvenhier.nl/archives/2136-Blanke-Nederlanders-Vallen-Homos-Aan.html#extended

38
Cultuur / Huwelijk van een uur of 99 jaar?
« Gepost op: 27/03/2009 om 19:14:37 »
Geen seks voor het huwelijk? Seks een taboe? Maar toch de beoefte er naar?

De Iraanse ayatollas hebben een oplossing er voor

http://player.omroep.nl/?aflID=9160034

Helemaal ziek die sjiïeten

39
In de media / Sarkozy pleit in Tanger voor Mediterrane Unie
« Gepost op: 13/03/2009 om 12:39:55 »


Sarkozy pleit in Tanger voor Mediterrane Unie
Gepubliceerd: 24 oktober 2007 09:00 | Gewijzigd: 24 oktober 2007 14:30
De Franse president Sarkozy wil werk maken van de oprichting van een Mediterrane Unie. Op die manier moet onder andere een ‘botsing van religies’ voorkomen worden.
Door onze correspondent René Moerland
Parijs, 24 okt. Het is president Sarkozy ernst: hij streeft naar de oprichting van een Mediterrane Unie (MU) naar model van de Europese Unie. Gisteren nodigde hij vanuit de Marokkaanse stad Tanger „alle landen rond de Middellandse Zee plus Portugal” uit om in juni volgend jaar in Frankrijk deel te nemen aan een oprichtingsbijeenkomst van de MU.

Het is voor het eerst dat Sarkozy een agenda noemt voor een van de meest opmerkelijke – en omstreden – plannen die hij ontvouwde op de avond van zijn verkiezing tot Frans president, op 6 mei. De EU moet concurrentie vrezen: volgens Sarkozy moeten alle landen rond de Middellandse Zee, van Spanje tot Turkije, via Israël en Libië tot Marokko, beseffen dat „hun lot onderling verbonden is”.

Gisteren benutte hij het eerste staatsbezoek van zijn presidentschap, aan Marokko, voor een nadere uitleg, tijdens een redevoering voor een gezelschap van Marokkaanse notabelen en zakenmensen.

Of het nu gaat om vrede, duurzame economische ontwikkeling of solidariteit tussen Europa en Afrika: volgens Sarkozy zijn de ontwikkelingen in de landen rond de Middellandse Zee bepalend voor de wereld. „Wat zich hier afspeelt, is beslissend door de toekomst van de mensheid”, verklaarde hij. „Hier wordt beslist of de religies de meest verschrikkelijke oorlogen zullen voeren.”

Sarkozy presenteerde de Mediterrane Unie onder meer als middel om een botsing der beschavingen – en van religies – te voorkomen. Sinds zijn aantreden heeft Parijs de banden met Israël aangehaald en tegelijk de traditioneel sterke Franse banden met de Arabische landen onderhouden.

Gisteren verklaarde Sarkozy dat „de islam deel is van Frankrijk” en vestigde de aandacht op zijn minister van Justitie, Rachida Dati, van Marokkaans-Algerijnse afkomst, die hem vergezelde. Hij verklaarde niet te handelen uit historisch schuldgevoel – over het koloniale verleden – maar „de geschiedenis te willen opnemen waar deze gebleven is”.

Volgens Sarkozy moet de samenwerking beginnen met pragmatische projecten die gedeelde belangen van de landen rond de Middellandse Zee vertegenwoordigen. Zoals de Europese samenwerking ooit begon met kolen en staal, zo moet de Mediterrane samenwerking gebouwd worden op „duurzame ontwikkeling, water en energie”. Gisteren sloot Frankrijk een akkoord over kernenergie met Marokko en een akkoord over de aanleg van een Franse TGV- treinverbinding in Marokko.

Het Franse initiatief wekt verrassing en argwaan in Europa. Sinds de verklaring van Barcelona in 1995 investeert de EU in vrijhandel en dialoog rond de Middellandse Zee. Volgens Parijs is dat ‘proces van Barcelona’ verzand en moet de MU dat overnemen.

Vertegenwoordigers van Noord- Europese landen vrezen dat Parijs de Europese Unie buitenspel wil zetten in de relatie met de niet-Europese landen rond de Middellandse Zee. Dat geldt onder meer voor Duitsland, een van de grote investeerders in de Europees-Mediterrane samenwerking. De Spaanse premier Zapatero drong dit voorjaar ook aan op het behoud van de rol van de Europese Unie.

Vanuit andere landen rond de Middellandse Zee is afwachtend gereageerd. Aanvankelijk presenteerde Sarkozy de MU als een alternatief voor Turkse toetreding tot de EU. Dat viel slecht, zowel in Ankara als in veel Europese hoofdsteden. Sindsdien heeft Sarkozy het onderwerp steevast besproken in contacten met leiders van Mediterrane landen. Zijn diplomatiek adviseur Jean-David Levitte, een van de pleitbezorgers van een geostrategische opwaardering van het Middellandse Zeegebied in het Franse buitenlandse beleid, is naar Turkije geweest voor uitleg over de Franse positie. Op 14 juli, de Franse nationale feestdag, werden als voorproefje alle ministers van Justitie van de landen rond Middellandse Zee in Parijs uitgenodigd. Mét alle EU-ministers.

Het was geen toeval dat Sarkozy uiteindelijk Tanger, op enkele kilometers van Europa, koos om de MU te lanceren. Zijn toespraakschrijver en adviseur Henri Guaino noemt deze keuze vanmorgen „heel symbolisch” omdat de stad staat voor de Europese oriëntatie van Marokko. Guaino noemt Sarkozy’s redevoering het „appèl van Tanger” – in navolging van het „appèl van Brazzaville”, waarin generaal De Gaulle in 1944 zijn idee van de postkoloniale relaties tussen met Afrika schetste.

Koning Mohammed VI van Marokko is het eerste staatshoofd dat toegezegd heeft naar de oprichting te komen. Hij sprak gisteren van „een gedurfd en visionair project” dat „de basis zal leggen voor een nieuw pact tussen Europa en Afrika”. In Parijs wordt er niet vanuit gegaan dat alle landen zich meteen moeten aansluiten om de MU op te richten.

http://www.nrc.nl/buitenland/article1851158.ece/Sarkozy_pleit_in_Tanger_voor_Mediterrane_Unie

40
Muziek / Najmet Imazighen
« Gepost op: 11/03/2009 om 11:11:49 »
Haar nieuwe album: http://music.rifmelody.com/script-riferktt221/Najmat-imazighen-09/Najmat-Imazighen-2009.htm


Wie heeft nmr 6 voor mij?

Die ge*le stem van haar maakt mij gek! :P

42
In de media / Marokko Verbreekt Alle Banden Met Iran
« Gepost op: 07/03/2009 om 13:02:31 »
Marokko verbreekt banden met Iran
Marokko heeft per direct zijn relatie met Iran verbroken. Een reden is niet gegeven, maar het heeft vrijwel zeker te maken met de kwestie-Bahrein. Sommige Arabische landen vrezen dat Iran de soevereiniteit van Bahrein bedreigt.

Het eilandstaatje in de Perzische Golf wordt geregeerd door soennieten, maar heeft een sjiitische meerderheid. Een hoge Iraanse geestelijke zei onlangs dat Bahrein tot 1970 een Iraanse provincie was. Marokko riep daarop de Iraanse ambassadeur al op het matje.

De laatste dagen protesteren sjiieten tegen de regering van Bahrein. Vrijdag kwam het daarbij tot rellen.

http://www.nos.nl/nos/artikelen/2009/03/art000001C99E8D41653107.html


Pagina's: « 1 2 3