-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - (Offline)

#1
Citaat van: Idir op 20/05/2008 om 12:58:22

Alsjeblieft geen nieuws meer uit het Oosten, is toch allemaal onzin en achterlijk!

Ja dit is zkr 8erlijk, :D
#2
Citaat van: allasian op 31/05/2008 om 15:52:32
Waarom is die Antiliaanse straattaal zo ingeburgerd bij onze (mocro's) uit de Randstad ? Damsko, dat zeggen Antilianen toch ?
Niet dat ik me er zo erg aan stoor maar opmerkelijk vind ik het wel.


mocro's is ook een zuid Amerikaanse straattaal term voor Marokkanen, hier in de randstad (vooral Amsterdam en omgeving) hebben we onze eigen grammatica... Zijn ook veel Amazigh woorden in de straattaal...
#3
Citaat van: iensie op 28/05/2008 om 20:13:13
zie ik daar een David ster in het midden ??????


Jazeker!

Tijdje terug had een lid ook een hele interessante foto geplaatst.

Zie hier;http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=12262.0
#4
Muziek / Re: Azul/Sellam imazighen!!
28/05/2008 om 17:47:14
K heb je titel ff aangepast.

:P
#6
Waarschijnlijk is dit niet haar eerste x dat zij bij een illuminati meeting is?

Vraag me af wat haar inbreng is?
#7
Gezelli! Balkenende en Beatrix gaan samen naar de Bilderbergconferentie die begin juni van start gaat. Balkenende is voor het eerst uitgenodigd. En prompt stelt de SP er kamervragen over omdat ze op een van de grootste conspiracysites 'prisonplanet.com' hebben gelezen dat onze leiders erbij zijn. Natuurlijk is de Bilderbergconferentie (uitleg) gewoon een gezellig borreluitstapje voor wereldleiders, meer niet. Bilderberg bestaat uit informeel met elkaar kletsen. Denk aan Tips uitwisselen en de banden aantrekken. Aluminiumhoedjesdragers waaronder dus ook Van Bommel geloven dat de Bilderbergconferentie een geheimzinnige jaarlijks meeting van de echte schaduwregering is. Dat alle complotten die er zijn over ufo's, 9/11 en de CIA tijdens deze conferentie uitgewerkt worden. Alsof als je tig champagnezuipende wereldleiders en captains of industry bij elkaar zet, er opeens wél wat besloten kan worden. Dat men daadwerkelijk een extreem tot in de puntjes uitgewerkt complot kan ontwikkelen om de wereldeconomie te sturen. En dat die bezoekers van de conferentie eigenlijk al lang een evil empire zijn begonnen zonder dat wij dat weten. Als dat zo was, was er nu al lang een beslissing genomen over die JSF hoor.

http://ikregeer.nl/document/V070821120?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_term=100&utm_campaign=rss

DEN HAAG - Koningin Beatrix kan tevreden zijn met, de door haar benoemde informateur, Herman Wijffels. Hij is er niet alleen in geslaagd, om volgens Nederlandse begrippen, snel een regeringscoalitie te smeden, ook de koninklijke skivakantie het komende staatsbezoek én de Bilderberg meeting aan Turkije gaan gewoon door. Ex-informateur Wijffels spreekt tegen dat hij voor de onderhandelaars als een vader is geweest."Ik was jongen met de jongens".Wijfels zelf is nu verslag uitbrengen ehm... weer terug naar zijn baantje bij de wereldbank in Washington.

Streng beveiligd, ver weg van opdringerige journalisten en diep verscholen in de bossen van Oosterbeek kwamen in 1954 vooraanstaande staatslieden, financiers en intellectuelen uit Europa en de Verenigde Staten bijeen. De Bilderberg groep is een samenzwering van captains-of-industry, politieke kopstukken en self-appointed staatshoofden die democratie maar in de weg vinden zitten. Nee, niet dat ze het daar achter onze ruggen om over politieke zaken of onze toekomst hebben ofzo hoor, welnee.  Maar het doet wel een beetje denken aan de formatie besprekingen dit jaar in Terug naar 'ons' kabinet. De tijd is gekomen voor demisionair premier Balkenende om het pesoneel te kiezen dat hij denkt nodig te hebben en waneer hij dit voortvarend doet, kan nog voor vertrek van het koninklijk gezelschap naar Turkije (27 februari) de ministersploeg worden beëdigd en op de trappen van het paleis worden gepresenteerd.

Vorig jaar kon Bea niet gaan naar Lech. In haar herinnering was dat in de 40 jaar dat haar familie dit dorp bezoekt, voor de jaarlijkse skivakantie, nog nooit eerder voorgekomen. Reden om niet te gaan vorig jaar was de knieoperatie die Bea eind december 2005 onderging.

Dit jaar kan Maxima, die al snel de voorkeur van de Oranjes voor de 'all round wintersportplaats' Lech is gaan delen, niet van de berg af glijden want zij is zwanger van haar derde kind. In april wordt de geboorte van haar derde kind verwacht.

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft laten weten dat de koningin komende zondag ook deelneemt aan de in 2005 weer in ere herstelde traditionele fotosessie. Hierbij word ten behoeve van tientallen fotografen en cameraploegen Willem-Alexander en Máxima willen hun dochtertjes Amalia en Alexia laten ravotten in de sneeuw. Een extra geluk daarbij is dat er voor zondag ook verse sneeuw is voorspeld.

De vraag is of Amalia nog net zo enthousiast is over de ontmoeting met de schreeuwende menigte als bij eerdere gelegenheden. Volgens de 'Apeldoornse' familieleden is Amalia een 'natuurtalent, maar al die aandacht kan ook gaan vervelen.

Het Reformatorisch Dagblad heeft overigens (tevergeefs) gevraagd om de persontmoeting op een andere dag dan zondag te organiseren, zodat de krant - die een strikte zondagsrust in acht neemt - er ook verslag van kan doen
Beatrucs op een bilderberg meeting


http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=12671


#8
Citaat van: Idir op 19/05/2008 om 15:35:40


Voor Imazighen moeten ze de letter combinatie TMZ (wat voor Tamazgha/Tamazight staat) maken. :D

kunnen we elkaar tenminste op straat herkennen en elkaar bij het invoegen, voorlaten.. ;)

Haha, zo een kenteken wil ik ook wel. :P

Zo een sticker van amazigh/vlag wil ik ook hebben. Heb hem wel is gezien bij sommige mensen.... (kan hem alleen nooit vinden)
#9
Dit heeft toch nix met de islam te maken? Hoe moeten die kinderen wel niet opgevoed/opgegroeid zijn?

Dit is te bizar!
#10
In de media / Scheiding na lichten sluier!
19/05/2008 om 18:25:39
AMSTERDAM -  Een man uit Saoedie Arabië die na 30 jaar huwelijk wel eens zijn vrouw wilde bekijken onder haar sluier, dreigt alleen te eindigen. Zijn woedende vrouw heef echtscheiding gevraagd.

Terwijl de meeste mannen in de rest van de wereld na drie decennia wel genoeg hebben van telkens datzelfde hoofd (en zij ook waarschijnlijk van hem), kon de 70-jarige arabier zijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen.

Zijn twintig jaar jongere vrouw komt van een streng religieuze stam en laat zichzelf nooit aan man of zelfs kinderen zien.

Toen ze onlangs sliep, probeerde hij de sluier te lichten om te kijken naast wie hij nu al die jaren in bed ligt.

De vrouw schrok wakker en stapte meteen naar een advocaat. 'Dat hij na al die jaren zo de fout inging', zegt ze tegen een krant in Saoedie Arabië. De man wrong zich in alle bochten en zei het nooit meer te doen (misschien ook al vanwege wat hij te zien kreeg..).

Gevraagd hoe ze kinderen kon krijgen zonder haar man echt goed te zien, zei ze: huwelijk gaat over liefde, niet over gezichten..

Zelfs thuis gesluierd lopen zou niks met de islam te maken hebben, schrijft Daily Mail. Het is een traditie van een paar ultra-conservatieve stammen in het Golfgebied.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/4032479/_Scheiding_na_lichten_sluier__.html?p=5,1
#11
Plaatsen / Re: Rif riveren
08/05/2008 om 21:29:14
Deze rivier is aan heel veel dchar verbonden, hij begint bij wimerdjin (als ik het goed schrijf, denk aan ait 3hors) en hij gaat door tot nkour. Zoals ik al zei hij is verbonden met bijv iswikan, izafzafen ait abdellah, enz, enz. Het ligt overgens wel in de hart van de gebied van de Ait Wayaghers.
#12
Babbelhoek / Re: Ik hou van mij
08/05/2008 om 21:15:07
Citaat van: TheCFO op 26/04/2008 om 22:56:02

want "ik hou van jou" is niet de sleutel tot de ander
maar "ik hou van mij", al klinkt het bot en slecht
want wie van zichzelf houdt, die geeft pas echt iets kostbaars
als ie "ik hou van jou" tegen een ander zegt

Dit stukje doet 't 'm.
#13
Citaat van: SAMADIE op 07/05/2008 om 16:01:57
dus daar ging het over zag klein stukje, die hans is volgens mij een goshtwriter of zo als ik het goed heb begrepen is hij overlijden.

Hans, is de desbetreffende persoon zelf.

citaat: De naam Hans Sahar is een pseudoniem, waarin zijn twee culturen zijn uitgedrukt: Hans als een oer-Hollandse naam, en Sahar als een naam uit de woestijn.

http://www.hanssahar.nl/biografie.htm
#15
Citaat van: Merwad op 08/05/2008 om 12:55:31
maar wel bewijs heeft hij oor dat hassan 2 door israel zou zijn aangesteld?

Dit is dus iets wat ik al heel lang hard wil maken, maar kan niet de duim er opzetten, en met harde bewijzen komen!

Wereld leiders,