-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Samariaan

#1411
maar imzourenlady het gaat hier toch om :

CiteerDe allochtonen moeten Nederlands kunnen spreken, schrijven en lezen. En minimaal op vmbo-niveau. Dat geldt voor de nieuwkomers. Voor laag-opgeleiden en mensen die al jaren in Nederland wonen, de zogenoemde oudkomers, zou volgens de commissie een uitzondering moeten gelden.

en de autochtonen zijn hier ook een aantal jaren, ze willen alleen de nieuwkomers opvangen blijkbaar en de fouten uit het verleden vermijden.
#1412
Citeersalaam,

oke dat is zeker belangerijk>> kennis op doen!!
maar waarom alleen alochtonen??


wassalaam,

dat weet ik ook niet zus, ik begrijp al heel lang die NLse overheid niet meer. Maar mijn punt was dat je het ook positief kunt bekijken.
#1413
waarom zou het niet goed zijn verplicht VMBO halen, vaak heb je gewoon druk nodig om verder te komen in het leven. Hoeveel van ons zouden er doorgestudeerd hebben wanneer er geen leerplicht zou zijn geweest? en er zijn mensen - en sorry maar er zijn er die dat denken  - van ja daaag ik ga toch voor de uitkering, huursubiside, en catagoriale bijstand, dan kom je er gewoon niet , of is de kans kleiner.

Het is ook beter voor de kinderen dat ze ouders hebben die een beetje een idee hebben hoe onze wereld in elkaar zit,  kennis geeft je wat meer zekerheid en dat geef je insaAllah dan weer door aan je kinderen.
#1414
Ik heb geleerd hoe makkelijk burgeroorlogen kunnen onstaan ;)
#1415
Politiek / Re: POLITIEK
06/06/2004 om 18:11:41

CiteerMisschien een alliantie met de club van Bin Laden? Onder het motto 'de vijand van mijn vijand is mijn vriend'

zoiets als de vermeende alliantie tussen Saddam en Al Qaida. Die konden elkaars bloed ook drinken geloof ik, maar ze hadden een gezaamlijke vijand Amerika.
#1416
Politiek / Re: de Arabier in Sudan
29/06/2004 om 19:39:28
CiteerArabische liga bestaat uit Arabische en gearabisierde landen. In totaal zijn dat 22 landen (oost Afrika + landen van het midden oost + landen van Noord Afrika).

Islamitische liga bestaat ook nog uit landen zoals Pakistan, Turkije, Iran, Afghanistan, enz.
Ik weet zeker dat deze liga bestaat, want ze waren vaak op het nieuws, vooral in Marokko.
Toen Hirsi Ali Profeet uitschold, heeft Mohammed Chebih de Islamitische liga ingeschakeld. Landen van deze liga hebben vervolgens een klacht ingediend bij VVD. Dit was ook in het nieuws.

Ze moeten ook een eigen site hebben, maar ik zou niet weten hoe ze hun site hebben genoemd.
 

ah bedankt hulk, staat bekend onder de Muslim World League, hier is hun website http://www.muslimworldleague.org/#1417
Politiek / Re: de Arabier in Sudan
29/06/2004 om 19:16:01

CiteerIk bedoel Islamitische liga.
Van Arabische liga verwacht ik ook niets, want die liga bestaat uit racisten en onderdrukers.


maar er bestaat toch niet zoiets als een islamitische liga, er bestaan wel een aantal globale islamitische organisaties, maar geen echte organisatie a la UN , arabische liga, of de joodse wereld raad.

heb je toevallig een weblink?
#1418
Politiek / Re: de Arabier in Sudan
25/06/2004 om 19:19:32

CiteerWanneer we over het onderdrukkingen van de Arabieren hebben, horen we 'We zijn allemaal moslims', 'Arabieren zijn onze broeders'.
Moslims is Soedan werden in opdracht van de regering afgeslacht. En er kwam geen enkele hulp van de Islamitische liga. Europese Unie heeft de Islamitische liga verzocht om in te grijpen, maar deze deed niets. Dit is dus de broederschap.


bedoel je niet de Arabische Liga Hulk?
#1419
Politiek / Re: de Arabier in Sudan
05/06/2004 om 23:22:31

OK terug naar de topic dus:
Sudan is ingewikkeld, en niemand weet eigenlijk het precieze hoe en wat. Het conflict is geloof ik begonnen met ruzies over vee, mensen steelden vee van elkaar. om dit te voorkomen werden er milities ingezet voor veiligheid, van dit punt af liep het uit de hand, en is er nu min of meer een stituatie onstaan waar er etnisch wordt gezuiverd. De overheid speelt een belangrijke rol hier in, de milities zelf zijn geen arabieren in die zijn, maar gearabiseerde Afrikanen. verder doen zij niks in naam van Islam, of beweren ze in naam van islam te handelen.

De mensen van Darfur hebben hun eigen identiteit en de overheid ziet dit als gevaar; bijvoorbeeld wanneer zei zich autonoom willen verklaren. De overheid wil denk ik ook op deze manier, door alle niet-gearabiseerde mensen te verjagen een situatie zoals die voor de afgelpen 20 jaar zich heeft afgespeeld in het zuiden, waar de Christelijke inwoners vochten voor een afscheiding. Een vredes akkoord werd nog pas afgelopen week getekend met het Zuiden.
#1420
Politiek / Re: de Arabier in Sudan
05/06/2004 om 21:52:56
JULLIE GAAN OFF-TOPIC , of hadden jullie dat nog niet door, het onderwerp was de Arabier in Sudan!!

#1421

CiteerSinds wanneer, valt er met een Ezel te praten.

Ezels zijn goede luisteraars hoor. De ezels die ik heb ontmoet dan.
#1422
Citeernou dan wat doen die arabieren dan in mijn achter tuin

in jouw achter tuin? bedoel je niet balkon?

;D
#1423
Politiek / Re: JODEN
30/06/2004 om 19:32:58

Citeerhahaha..ja inderdaad...we zijn weer hard aan een profeet toe ;D

er zijn genoeg mensen geweest na Mohammad saws die beweerde profeet/boodschapper te zijn, maar jammer de koek is op en tot het Einde komt niemand meer.

zelf wanneer Easa as terug komt zal deze zichzelf tot de Ummah van Mohammad saws rekenen.
#1424
Politiek / Re: JODEN
30/06/2004 om 19:14:30

Citeerwil jij zeggen dat wij moslims niet geloven in de messias die later terug zal komen??..dan heb jij je huiswerk niet goed gedaan vriend....

nee hij is toch ook niet doodgegaan, hij komt wel terug om uit eindelijk dood te gaan en begraven te worden op aarde. Zoals het voorgeschreven is voor elk mens.
#1425
Politiek / Re: JODEN
30/06/2004 om 19:06:10

Citeerdat is niet waar >>> de christenen hebben hem toch niet gekruist

maar zo denken zij er niet over. terwijl er toch genoeg aanwijzingen zijn, ik had gister een stukje gelezen van Ahmad Deedat ("Wie heeft de steen verschoven?") en er staat zelfs in de Bijbel dat iedereen maar een keer dood kan gaan, ergens in Mark, dus zoals als die wederopstanding klopt zelfs niet.