-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Samariaan

#1396
Politiek / Re: ben ik kanibaal ?
11/06/2004 om 17:00:13

Citeerdus als SA dat wilt kan hij de economie van usa kapot maken.

ja dat kunnen ze

hebben ze toch ook een keer gedaan weet je nog in de jaren 60 toen de kraan dicht ging mbt toen net Israel werd gesticht?
#1397
Politiek / Re: ben ik kanibaal ?
11/06/2004 om 16:57:48

Citeeralle olie komt neit alleen uit araberia

meer dan 1/3 uit SA alleen. verder zitten daar de grootste meest toegankelijke olievelden. en dat tikt aan hoor! hele de amerikaanse economie is van die olie afhankelijk.
#1398
Politiek / Re: ben ik kanibaal
11/06/2004 om 16:51:21

CiteerDus je haat alle Arabieren!!uit mijn m diepste hart!!!!

onthou je dat voor wanneer je de volgende keer je auto voltankt? of doe je niet aan boycotten?
#1399
Politiek / Re: ben ik kanibaal
09/06/2004 om 19:10:20

Citeersalaam,

ziekte!!!!!!

wassalaam,

en trauma!!!!
#1400
Politiek / Re: ben ik kanibaal
09/06/2004 om 19:00:11

Citeermisschien dat je via internet een arabier kunt vinden die met jou wil afspreken om hem op te eten > natuurlijk met bloed als dorstlesser :)...zie gebeurtenis in duitsland :)..

inderdaad ja. a3udu-billah, heb je het gevolgd? mensen worden echt zieker en zieker. degene die zich liet opeten dacht als ik me laat opeten ben ik eindelijk verbonden met iemand, en het had ook iets met eeuwigheid te maken.

#1401
haha amezian ja, ik had bij wijze van spreken mijn boeken hier al klaar liggen :P
#1402

CiteerEey salam mijn broeders en zusters; leuk de reply's.
Ik ga morgen op reis insha'Allah, zal dus helaas niet kunnen reageren, maar volgende week ben ik terug, dus dan volgt een inhoudelijke reply op wta jullie geschreven hebben. :-)

Groetjes,

Rabiah.

Nog steeds op vakantie?
#1403

Citeerbestaat de koraan alleen uit 1 ayaah?? >> is er maar 1 hadieth overgeleverd?? >>> gebruik je verstand please...wanneer het om de islam gaat is mij geen energie te veel...

>>>hou eens op over die pijltjes..<<<

punt is dat als het aan de meeste ligt alles is toegestaan in de Islam. zelfs de dingen die overduidelijk zijn overgeleverd.
#1404

Citeernee klopt, dit heb ik gehoord op een interview. Was ook een islamgeleerde maar zijn naam is me ontschoten.

islam geleerde of niet, de concensus regeerd binnen de islam en veruit de meerderheid is het er over eens dat een vrouw zich moet bedekken. De aya's en de hadith zijn overduidelijk.
#1405
lopende_lach ik had al die aya genoemd waarin staat dat vrouwen hun schoonheid moeten bedekken (an noer:31) die is voldoende, dus spaar je energie.

trouwens, gebruik je nu minder pijltjes>>>of ligt het aan mij?
#1406

CiteerHet bittere en ironische aan het hele verhaal is dat verschijnselen als het salafisme/wahabisme in feite absoculturen van landen als Egypte, Turkije, Marokko, Pakistan, Afghanistan, Iran, Irak, India en Somalië, maar import zijn uit Saudi-Arabië.
Het idee van het salafisme werd namelijk in de achttiende eeuw bedacht en uitgewerkt, en is in de islam dan ook een totaal nieuw verschijnsel .
Toch hebben salafisten en hun aanhangers nochtans de treurige moed om te durven verkondigen dat zij de "authentieke" islam zouden representeren, terwijl niets minder waar is.een paar vragen:
wat is salafisme? waarom is dit bedacht en waarom past het niet binnen de islam?

wahabisme bestaat verder niet, het is als scheldwoord uitgekozen, en verkeerd verkozen ook. Er wordt verwezen naar Mohammad abdul-al-Wahhab, het was dus sjeik Mohammad, en had dus eigenlijk Mohammadia moeten zijn. Punt dat deze sjeik maakte is dat er niemand aanbeden moest worden behalve Allah, mensen moesten dus een einde maken aan het bidden over graven, bedevaarten doen naar dode geleerde mensen etc. Vooral de Si'a beviel dit niet aangezien het bezoeken en bidden bij graven een groot onderdeel vormt van hun religie.
#1407

CiteerZo wordt momenteel gepropageerd dat ht ultieme teken van de islam voor vrouwen het van top tot teen in zwarte ghimar, jellaba en jellabiya gehuld gaan zou zijn, terwijl in de Qor'an duidelijk staat:

"Kinderen van Adam! Wij hebben voor jullie kleding gemaakt om jullie schaamte te bedekken en kleding voor de sier, maar het kleed van de godvrezendheid is beter. Dat behoort tot Gods tekenen; misschien zullen zij zich laten vermanen." (7:26)
En zeg tot de gelovige vrouwen dat zij ook haar ogen neergeslagen houden en hun passies beheersen, en dat zij haar schoonheid niet tonen dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn, en dat zij haar hoofddoeken over haar boezem laten hangen, en dat zij haar schoonheid niet tonen behalve aan haar echtgenoot of haar vader of de vader van haar echtgenoot, of haar zonen of de zonen van haar echtgenoot, of haar broeders, of de zonen van haar broeders, of de zonen van haar zusters of haar vrouwen, of haar slaven, of zulke mannelijke bedienden die geen geslachtsdrang hebben, of de jonge kinderen die van de naaktheid van een vrouw niets afweten. En laat haar niet met haar voeten slaan, opdat hetgeen zij van haar schoonheid bedekken openbaar moge worden. En wendt u allen tezamen tot Allah, o gelovigen, opdat gij moogt slagen. (An Noer: 31)

#1408
Politiek / Re: HELP: Malaga-Tanger
21/06/2004 om 18:43:51
voor de ferry tussen al cerias- tanger
http://www.trasmediterranea.es/


je zou ook kunnen kijken of er een trein reist tussen malaga-airport (heeft een station) en Al geciras
http://www.renfe.es/

#1409
Citeer?????
laat maar!!

neeee niks laat maar :) wat ik wil zeggen is dat er altijd initiativen zijn van de kamerleden/ministers maar de meeste van die ideeen verdwijnen in de prullebak.
#1410

Citeersalaam,

ik had het over mij geposte bericht niet van Alim!!!

Wasslaam,

ah ok, is dit weer van een andere commissie? Vaak roept iedereen wat om maar met zn verhaal in de krant of op TV te komen is wer reclame (en voornamelijk met die verkiezingen volgend jaar) Wetten maken is echt een lang en sloom proces .