-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Samariaan

#1366

Citeerer is geen discussie mogelijk met die MOJO.
Omdat zijn feiten nergens opgebaseerd zijn.
Ik lees gewoon uit zijn reacties dat hij de Imazighen als taalenras broeders van de Arabieren wil maken. En dan zijn we nergens.

je leest niet, heb je ze gelezen bagardas? of ben je alleen verblind door woede?
#1367

Citeerwaarom MohammedUk......waarom geen zuivere amazighnaam???::)
#1368

Citeerdat kan niet met die terrorist van een MohammedUK

dit is typisch weer iets voor mensen die niet kunnen beargumenteren ::)
#1369
CiteerWij zijn verdomme niet genetisch verwant aan de Arabieren.


zie mijn bronnen die ik en rifman hadden gegeven  in die andere discussie. Als je het er niet mee eens bent moet je zsm geneeskunde gaan studeren en je tegen onderzoek presenteren.
#1370
CiteerEn wie kan het beter dan een vrouw zelf omschrijven, he MohammedUK

bagradas mijn topic ging over Fransen die het verschil tussen imazighen en arabieren uitvergroote in hun voordeel, om ze zo tegen elkaar uit te spelen. Sociologisch is er in principe geen verschil tussen de amazigh en de arabier,  biede waren het sterk georienteerde (nomadische) stammen samenlevingen, genetisch gezien hebben imazighen ook meer te maken met de arabieren dan met de europeanen. Dat was mijn punt.

Het past verder goed in de perceptie van de arabieren dat imazighen hun taal zouden moeten vergeten, en gearabiseerd moeten worden, wat aansluit bij jouw artikel hier boven.

De arabieren en de imazighen zijn dus gehersenspoelt ter voordeel van de fransen en andere buitenstaanders. Want nogmaals voordat de fransen enz kwamen konden de imazghen en arabieren goed vinden met elkaar, ze hebben namelijk hun religie over genomen , en zoals ik al zei een religie neem je niet over van een vijand.
#1371

Citeerde amazighzaak wordt nu naar het ACHTERGROND geschoven.

Zie je niet dat de FUNDA`s het hier OVERNEMEN.

hey ben jij niet afra, met weer een nieuwe naam???? get a life aub
#1372
CiteerIk ben het helemaal met je eens. Alleen vind ik dat sommige Imams rekening moeten houden met niet moslims.


het punt is vaak ook hoe je zoiets zegt, ik meen dat sjeik Khalid ook kritiek had gekregen van mede-imams in Nederlands, precies ook omdat hij het op zo'n manier zei die niet uitnodigend was voor bijvoorbeeld homofielen onder de moslim gemeenschap die er mee zitten en zich willen beteren en bijvoorbeeld hulp willen zoeken bij imams.

als van die boeken die Al Tawheed verkocht, dat was gewoon basis Fiqh, islamitische regels die je alleen in een islamitisch land MET Khalief kunt toepassen. NL heeft wat dat betrefd niks te vrezen.
#1373
CiteerJe doelt waarschijnlijk op die stichting 'alharamein'.Die is op hetzelfde adres gevestigd als de Tawheed moskee.De Amerikanen hebben die stichting als terroristisch bestempeld.Maar ik neem dat bericht met een korreltje zout.De stichting Al-aqsa die weduwen en wezen in Palestina steunt is door de Nederlandse autoriteiten verboden.Om de zionisten(het CIDI) te plezieren!

wat je zegt blijft een rare wereld wanneer het op dit soort dingen komt. Wat mij betrefd is de hele amerikaanse overheid een terreurbeweging, tot op heden weigeren Bush en Blair een telling van het aantal burger doden in Afganistan en Irak, deze lopen volgens sommige humanitiare groepen tegen 50.000 of meer aan in totaal. En dan nog niet inbegrepen het aantal gewonden, of de vrouwen in Abu Gaib die verkracht waren, of de mensen die ziek zullen worden van gebruikt uranium in de bommen, enzovoort enzovoort enzovoort.
#1374
Politiek / Re: The lord of the ring (!)
09/06/2004 om 18:56:40

CiteerHet gaat nergens meer over hier op Amazigh.nl!!
Bestaan er geen normale discussies?
Zonder dat mensen alles wat er maar bestaat elkaar toewensen?

ze zijn er wel hoor amazigh_roos, je moet alleen heel goed zoeken!!
#1375

CiteerHier kan je ze zien.... ;D
http://news.bbc.co.uk/hi/spanish/international/newsid_3661000/3661971.stm

het is ook een joker he, ze zien er wel trouwens uit als vrouwen waar je beter maar geen ruzie mee kan hebben. Eentje had geloof ik in het verleden een kogel voor henm gevangen, ze is daarna overleden.
#1376
haha wisten jullie dat Gadafi vrouwelijke body-guards heeft? om za3ma pro-vrouw over te komen!!
#1377

CiteerBegin jij je er zo langzamerhand niet genoeg van te krijgen dat je iedere keer weer moet uitleggen dat de Islaam meer is dat alleen naar de moskee gaan en je baard laten groeien?

jammer dat er geen moeiheid-icoontje bestaat, anders had ik dat wel gebruikt gebruiker01! :)
#1378

CiteerWaarom dwalen sommige altijd af naar religie, kennis omvat meer dan alleen religie.

zie mn opmerking boven over dat islam geen religie is.
#1379
Citeerreligie is islam

voor jou misschien, maar islam is het directe woord van Allah, diegene die jou en mij gemaakt heeft. en Hij heeft ons verteld hoe we ons moeten gedragen, dit gaat veel verder dan alleen naar de moskee gaan maar heeft te maken hoe wij onze maatschappijen inrichten hoe wij handel drijven, hoe wijoorlog voeren, hoe ons rechtssysteem in elkaar zit. enzovoort. dat is geen religie maar een werkelijkheid.
#1380

CiteerVolgens mij is de islam ook politiek dat word nog steeds gedaan in alle arabiesche landen.Denk aan (al hadith)

nee hoor islam is geen politiek, is het wel geworden maar oorspronkelijk niet. Je hebt politiek, religie en je hebt Islam.