-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Samariaan

#136
Citaat van: ameziane op 29/01/2006 om 18:07:28
Maar de Profeet als een terrorist afbeelden kan toch niet? En heeft die vrijheid van meningsuiting niet ook een grens?

Ik vind dit meer passen in 'de-alles-moet-kunnen-mentaliteit' , die de Westerse samenlevingen stevig in hun greep houdt. Er lijkt niks meer heilig te zijn.


Nee dat kan zeker niet. Maar wat ook niet kon waren bijvoorbeeld uitpraken van de Deense Hizbu Tahrir dat de Deense overheid vermoord zou moeten worden. Sommige moslims zijn cartoons op zichzelf.

Verder broeit er ook wat in Denemarken hoor, er was vorig jaar een radiostation uit de lucht gehaald dat toeriep tot de vernietiging van moslims in Denemarken (voordat zij de Denen zouden vernietigen).
#137
Citaat van: ameziane op 29/01/2006 om 17:31:15
Citaat van: Samariaan op 29/01/2006 om 17:26:05
Saudische amabasseur terug geroepen uit Kopenhagen? Waarom was de SA ambassadeur nooit teruggeroepen uit de VS toen het Irak aanviel. Ze weten wel hoe ze hun gevechten moet uitkiezen.

Waarom was trouwens de NLse ambassadeurs uit de Golf nooit terug geroepen uit Nederland na dat hele Submission gedoe?
Je vindt het maar een politiek spelletje?


denk het wel, verder de Deense premier heeft al met zoveel woorden exuses aangeboden, maar wijst ook naar de vrijheids van meningsuiting in dat land.

Ben ook tegen dit soort vernederingen tegen Mohammad Saws, maar de reactie van sommige moslims past perfect in het beeld wat sommige niet-moslims van ons hebben: gefustreerd, chaotisch en verward. De Profeet saws is vernederd door allerlei soorten groepen tijdens zijn leven, en ik weet niet of we dit wel zo serieus moeten nemen, vooral ook omdat ik zei dat er wel andere nijpende zaken zijn die een boycot verdienen zegmaar.   
#138
Saudische amabasseur terug geroepen uit Kopenhagen? Waarom was de SA ambassadeur nooit teruggeroepen uit de VS toen het Irak aanviel. Ze weten wel hoe ze hun gevechten moet uitkiezen.

Waarom was trouwens de NLse ambassadeurs uit de Golf nooit terug geroepen uit Nederland na dat hele Submission gedoe?
#139
In dat geval kun je je de hele Palestina-Israel geschidenis mee laten tellen. Die was in mijn tijd echt meelijwekkend op school, en was niet meer dan het resultaat van het schuldgevoel wat Nederlanders hebben over wat de Joden was aangedaan tijdens WOII.

Ik ben vaak voor anti-semiet uitgemaakt op school wanneer ik de andere zijde van het probleem probeerde aan te kaarten, begon zelfs al op de Basisschool. Intressant genoeg komt dan die descrepantie in informatie ook weer terug vandaag, zie bv de memoirs van Samir A. 
#140
Ik denk dat het eerder met intelectuele armoede te maken heeft in dat geval.
#141
Mee eens "!", het kan wel degelijk een resultaat zijn van die overbekende discriminiatie tussen wat moreel acceptabel is voor meisjes en jongens, maw het gedoogbeleid wat de jongens hebben mogen genieten (zelf uitgaan en zorgen dat die losbandige zus dat niet doet).

Ben zelf geen expert op het gebied van pedofielie enz, maar wat ik begrepen heb is dat vaak kinderen zich laten misbruiken aangezien zij naar bepaalde affectie op zoek zijn die zij thuis niet kunnen krijgen (van de ouders). Wanneer je kijkt naar de soms autoritaire opvoedings methodes die sommige Marokkaanse ouders er op na houden, zou hier misschien een direct verband mee kunnen zijn.
#142
ey Sab, zag dat ik je helemaal nog niet bedankt had voor de mooie foto's, thnx!
#143
toen ik erop klikte, dacht ik dat het om die andere omstreden Franse wet ging...   :)
#144
In de media / Re: dagboek Samir A.
28/01/2006 om 20:46:55
nee dat klopt, ik zei ook zoiets hierboven , het is inderdaad heel opvervlakkig geschreven. Het lijkt alsof hij zich als teksboek voorbeeld beschrijfd over hoe jonge moslims voor geweld keizen. Slimme jongen> kijkt TV> ziet hoe moslims worden vermoord> herondekt islam> wordt boos> ontmoet verkeerde personen> pleegt aanslag. Ik denk persoonlijk niet dat het zo bij hem is gelopen. Hij maakt zich er te gemakkelijk ervan af zo.
#145
In de media / Re: dagboek Samir A.
28/01/2006 om 19:43:24
bush heeft em al


#146
In de media / Re: dagboek Samir A.
28/01/2006 om 19:40:00
trouwens er bestaat al zoiets


#147
In de media / Re: dagboek Samir A.
28/01/2006 om 19:37:57
.
#148
In de media / Re: dagboek Samir A.
28/01/2006 om 19:36:50
Citaat van: saidrif op 28/01/2006 om 18:41:55
Citaat van: Anastacia op 28/01/2006 om 17:34:44
Damn, wat is zijn Nederlands kl*te, zeker voor een vwo'er. "me ouders"......

Enne, ja inderdaad verschrikkelijk, moslims die worden vermoord omdat ze moslim zijn, dat ben ik met hem eens. Dan maar niet- moslims vermoorden omdat ze niet- moslim zijn, is echt stukken beter...

Pfff, irritant ventje. Hoog in de bol zeker.

Hij is mij beste vriend en noem hem zeker geen IRRITANT VENTJE hij is namelijk een man met BALLEN,zou je bedoelen!

leg uit, welke ballen precies.
#149
Citaat van: Idir op 27/01/2006 om 00:07:55
Citaat van: Samariaan op 26/01/2006 om 23:51:07
Nog beter , het is thema-week bij CNN over migranten in de EU in het kader van the World Economic Forum! Yahooo!

Ben je nou blij of is dit sarcasme?

nee ben echt blij! :D
#150
yep ze is nu zelfs Europeaan van het Jaar