-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - rifman-59

#1
Citaat van: Hanane_B op 05/02/2009 om 23:50:01
Imazighen kwamen uit Zuid-Europa volgens Westerse bronnen, de ander zeggen het zijn gewoon Arabieren.


zo d's snel je lijkt de overtoom wel
#2
Citaat van: De Ottomaan op 28/01/2009 om 00:44:40
Die man heeft 100% allemaal joodse hersenspoelfilms gekeken als American Pie, Meat The Fockers of Date Movie. Dat zijvan die gevaarlijke satanistische Hollywood-propagandafilms waarin moeders met zoons naar bed gaan en opa's met kleine kinderen wippen.

De jood is geobsedeerd door dit soort perverse seksuele grootzondes.

Babylon praktijken. Daar vonden dit soort taferelen ook plaats reptielen met mensen en baby's die werden verkracht....de traan van een kind die bracht zijn/haar maagdelijkheid terug en zo begon het weer opnieuw....

Viezerikken man ze willen een NWO de anti-christ als "god" 

Balkende zegt gewoon recht voor zn raap! Het oude VOC mentaliteit? Wat veel surinamers in de verkeerde keelgat schoot.... Maar dat ondertussen heeft ie het over de NWO dan worden we ook allemaal slaven van het systeem... Protesteren of tegen werken? Word je chip uitgeschakeld en dan kan jenix meer, ben je nix meer!

Niet geloofwaardig? Nederlandse paspoorten hebben binnenkort allemaal een chip, nog zo een leuk voorbeeld discotheek hollywood (Rotterdam) heeft al klanten met een chip in hand waar ze mee kunnen betalen....
#3
Deze man is goed hij weet ook heelveel over de illuminati. Heb veel filmpjes van hem gezien, ben benieuwd wat ie nu weer in petto heb.
#4
Citaat van: allasian op 30/01/2009 om 16:12:35
Theoretisch is het mogelijk. Je moet alleen zo gek zijn om het te doen. 


Dit meen je ook echt hé?


#5
Babbelhoek / Obama de neef van Bush?
31/01/2009 om 17:59:10
We weten allemaal dat Obama ook uit Texas komt en ook een x aantal aandelen heeft in een oliebedrijf waar Bush ook in zit...

Maar...zijn het ook bloedverwanten?

Oordeel zelf!

http://www.youtube.com/watch?v=_ldZS9PL9KE
#6
http://www.nuvideo.nl/algemeen/23093/turkse-premier-stormt-uit-debat.html

Erdogan is Turkse held na Davos-rel
Twingly blog zoekenJouw blog hier

ISTANBUL -  De Turkse premier Tayyip Erdogan is vrijdag bij zijn vroegtijdige terugkeer in zijn land als een held onthaald. Donderdag liep hij weg uit een verhit debat over het Midden-Oosten tijdens een economische top in het Zwitserse Davos.

Duizenden Turken haalden Erdogan vrijdag in op het vliegveld Ataturk in Istanbul. Ze droegen Turkse en Palestijnse vlaggen en scandeerden zijn naam.

Erdogan zei donderdag wellicht nooit meer terug te keren naar het jaarlijkse World Economic Forum na een harde confrontatie met de Israëlische president Peres. Erdogan leverde felle kritiek op de militaire acties van Israël in de Gazastrook. Hij stelde dat in Gaza veel doden zijn gevallen. Nadat Peres Erdogan met geheven vinger had gevraagd wat hij zou doen als elke nacht raketten op Istanbul zouden worden afgevuurd, wilde de Turkse premier opnieuw het woord nemen. Zijn betoog werd echter abrupt afgebroken. Erdogan verliet vervolgens woedend de zaal.

Peres belde vrijdagmorgen met Erdogan om de gemoederen te sussen, aldus een woordvoerster van de Israëlische president. Ze ontkende dat Peres zijn excuses heeft aangeboden.

De militante Palestijnse beweging prees Erdogan voor zijn actie. „We beschouwen zijn vertrek uit de zaal als een uiting van steun aan de slachtoffers van de door zionisten uitgevoerde Holocaust”, aldus Hamas vrijdag in een verklaring

http://www.telegraaf.nl/buitenland/3124160/__Erdogan_is_Turkse_held_na_Davos-
rel__.html?p=12,1


Deze man zou k vol trots willen verwelkomen. Niet zoals onze koning mo de 6e.


Viva la turkiye!


#7
Citaat van: allasian op 29/01/2009 om 17:58:04
Er bestaan wel mensen die dat hebben gedaan. de timing is gewoon cruciaal.

Yeah right!

Heb jij je ooit wel is afgevraagd hoe hoog ze moeten springen en hoe lang ze in de lucht moeten blijven? Dat is geen timing of cruciaal aan hoor, dat noemen ze 8erlijke theorie!

Teveel hollywood gekeken? Neem niet alles te serieus wat je ziet veel is mindcontrol helemaal als het van hollywood afkomt.

Maar desondanks heb jij mij wel laten lachen. Want zeg eerlijk je dacht dat het echt zo was hé. :D
#8
Babbelhoek / Re: De Amazigh sarcasme
30/01/2009 om 11:49:37
Soms lach k me hier krom. Wat een gasten....

Rme3ni is iets zeggen met een dubbele betekenis het tamazight is daar een ideaal taal voor...

(helemaal als je met mensen bent die je schaamt bijv.)
#9
Dit meen je me toch niet?

Of zat jij ook te vliegen toen je dit zag?

Wuhahahahahahhaaa!
#10
Citaat van: TamurtIno op 29/01/2009 om 11:34:17
Ik verwacht ook serieuze reacties.K heb hier net een topic over geopend. Mensen als jij zijn daar een goed voorbeeld van.

Die hokjes theorie van je gaat nergens over, gap!

Als je niet te lezen krijgt wat je wilt ga je janken dat ze je voor azulist en zionist en weet k veel wat voor narigheid nog meer bijhalen.

Of het één of het ander. Zo steekt de wereld niet in elkaar... Sabié nó?
#11
Babbelhoek / De Amazigh sarcasme
29/01/2009 om 11:33:27
K merk dat er veel mensen zijn die het niet bezitten of er te serieus op ingaan....


Wat vind jij er persoonlijk van? K zie soms reacties hier waar de sarcasme van af druipt....maar sommige die kijken er over heen en beginnen meteen te zagen en te boren en te vloeken? (alsof k dat nooit heb gedaan, na al die keren gebanned te zijn)

Vooral in het tamazight is er veel sarcasme of ook wel bekend als rm3eni....

Herken jij dit ook? En hoe gaat gij er mee om?
#12
Politiek / Re: Obama is Soldaat van Iblies
26/01/2009 om 13:37:30
Kom is met wat nieuws. K heb al eerder gezegd tijdens de verkiezingen dat Obama een satanist is (luciferaanbidder) anders an je geen eens president worden van de U.S.A

Dus hij moet wel een voorstander zijn van de NWO.

Net als de koningshuis van Marokko dat is. Chek: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=7182.15
#13
Babbelhoek / Re: Azulisten
26/01/2009 om 13:26:47
Citaat van: TamurtIno op 24/01/2009 om 18:20:59

Hoe kwamen die Berbers op het idee om Imazighen azulisten te noemen, omdat we elkaar met Azul groeten.


K vat je ff niet?
#14
#15
Babbelhoek / Re: Azulisten
24/01/2009 om 18:07:43
Citaat van: TamurtIno op 24/01/2009 om 15:20:45
Hier en daar lees je sommige Berbers Imazighen  uitmaken voor Azulisten.
Azul betekent "groet".

Azulist is een scheldwoord geworden en je word uitgemaakt voor Jood of Azulist. Wie heeft het woord Azulist bedacht en wat betekent het?
Je zegt ook niet tegen Arabieren je bent slecht omdat je een Salamist bent en tegen Nederlander je bent slecht omdat je een groetist bent?

Of proberen die Berbers alles te doen om Imazighen zwart te maken?Azul betekent "sraam zhie our inou" het is een groet dat meer in de souss en slou7 gebruikt word.

Zoek het op dit onderwerp is hier vaker besproken. Je moet je ook niet zoveel van andermans woorden aantrekken, schijt aan hun!