-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - TheCFO

#1
Muziek / Re: magic music
18/03/2011 om 07:03:08
Vivaldi is idd onChattachtig lichtvoetig, maar wel erg fraai verder. Ken ook niet de hele dag naar Mahler luisteren.
http://www.youtube.com/watch?v=rsouEMV4Pb8&feature=related

En viool is viool, maar ai, piano is toch ook wel erg fraai.
http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk


dit geeft de jijbuis voor Master en Comander, soort van Mozart in Vivaldi stylo. http://www.youtube.com/watch?v=25FPc_8wfws

CFO says Hallo
#2
Citaat van: Chatt op 04/01/2011 om 14:51:09

Hey CFO,

Ik begin zoals gewoonlijk reflexmatig te schelden,maar weet dat ik je als mens hoog heb zitten ;-)


Geen excuses, het waren idd ook paupers, maar ik schaam me er niet voor om te zeggen dat ik me daartussen meestal uitstekend op me plek voel.

Maar je stam kwam er verder wel fraai af, een aantal van de jullie toegedichtte stamgewoontes meende ik ook al in extremis digitaal herkend in jou te hebben. Fascinerend wel, dat tribale gelul.

Is die antibioticakuur nog aangeslagen?
#3
Een gelukkig nieuwjaar voor alle Amazigh.nl leden!

(Voor iedereen, zeker en vast, maar deze site houdt voor mij immer de geur van Chatt en Inco dus voor die twee een extra hand, en natuurlijk een ' handkus in het oneindige' voor de foulmouthed feeksen Tamza en Laysa. Mag hier ook de site Badr Hari en Sultan Said niet vergeten)

(Ey , Chatt, heb laatst in Den Haag mijn 'kennis' over jullie Berbers wat laten bijspijkeren. Opeens kwam de stamnaam 'Aiwajeger' -CFO fonetisch- een paar keer langs. Moest ik in de Hofstad opeens aan jou denken. Ben jij toch? Mijn gesprekspartners waren het er namelijk over eens dat die lui volstrekt 'psychisch' zijn)
#4
Politiek / Re: Riffi-Sahraoui connexion
10/12/2010 om 06:58:24
Citaat van: Chatt In Tokkieland op 07/12/2010 om 17:23:10
Die lelijke inboorling van een CFO heb ik al maanden niet gezien,jammer dat ie ons ontvlucht is,hij had me dit soort dingen haarfijn uit kunnen leggen.

Echt nie, die koekwaus van een inco is mij altijd boven de pet gegaan.
#5
Citaat van: Zwart-Hart-Chatt op 29/09/2010 om 15:06:21
Wat jij doet is denken dat de mensheid door hetzelfde paar ogen kijkt als de jouwe.
Nee, nee, maar ik vraag me wel af of er niet toch gewoon een een aantoonbaar onderscheid in 'morele kwaliteit' tussen diverse meningen te maken is. 
#6
Beetje vooroordeel bevestigend, toch ook lache, gaat weliswaar vnl over de VS christenbroeders, maar toch

Atheïst weet het meest van geloof
http://www.trouw.nl/religie-filosofie/article3230071.ece/Athe_iuml_st_weet_het_meest_van_geloof.html
#7
en nog ff over die sgpert, wat zijn jouw 'gevoelens' over de 'politieke moraal' van mensen die werkelijk met heel hun hart menen dat die pechtold waar jij op gestemd hebt, een groter gevaar vormt  een aangenaam nederland dan wilders? Van mij hoeft zo'n man niet dood hoor, begrijp me goed, maar ik voelde in eerste instantie een zeer onaangename bevreemding zich meester van mij maken. Ik weet dattie net zo veel recht heeft op een mening als ik, maar toch, shit. En echt, dat had heel veel met 'religie' te maken. Uiteindelijk begon ik roch maar te glimlachen en dat terwijl ik net met grote snelheid over de A16 zoefde en toch nog ingehaald werd door een zeer fraai gehoofddoekt meisje in een nieuwe Audi A6. Ze lachte lief terug. Een beetje huilen dus, maar gelukkig uiteindelijk weer lachen.
#8
wegens online via ouwe nokia, ff geen mooie layout en zo, ik hoop dat je het me vergeeft. Natuurlijk herkende ik je liefde voor brabant in je schrijfsel en zeker ben ik niet van de spellingspolitie. Dit is echter een veel gemaakte fout, en verandert de betekenis nogal van de statement van Marx. Je opmerking over god als levend bewijs van het bestaan van denkers wordt hier met veel genoegen mentaal genoteerd. En los van de vraag of ik zelf uberhaupt kritisch kan denken lijkt het me relatief eenvoudig om steeds weer aan te tonen dat op welk gebied dan ook moslimmarxistisch gedachtegoed niet de toets der kritiek zal kunnen doorstaan. Eenvoudig, maar vast nogal saai, vandaar dat vrijwel niemand zich daar mee onledig houdt.
#9
oh ja, de 'dat is helemaal niet de echte Islam' riedel, want dat is allemaal pais en vree. Maar ik doelde niet eens exclusief op jouw achterban, kijk wat de godgelovers allemaal in Noord Ierland uitgevoerd hebben.

En hoewel ik het met je eens ben dat moslim marxistisch een oxymoron lijkt, toch is 'de visie'  van Inco een overduidelijke mix tussen die twee. Volgens mij heeft hij dat ook wel eens bevestigd.

(Zo zie je maar dat als je als kind volgestopt wordt met redeloze nonsens, het haast onmogelijk is een kritisch denkende geest te ontwikkelen. Ik geloof jou best als je stelt dat het een best ventje is, maar de combi tussen religie en socialisme is een van de meest hersenloze naar mijn smaken. Ken niet anders dan dat hij nooit echt kritisch heb leren denken.
Gott ist eine faustgrobe Antwort, eine Undelikatesse gegen uns Denker -, im Grunde sogar bloß ein faustgrobes Verbot an uns: ihr sollt nicht denken! Ecce Homo
Zoals het naar mijn smaak ook geen toeval is dat vooral nederlandse christenen nauwelijks moeite lijken te hebben met het kabinet Bruin 1 (Wrok 1?). Een SGPert vertelde gisteren dat ze D66 als gevaarlijker voor de rechtstaat beschouwen dan de PVV. Huilen of lachen?)

Opium van het volk
#10
No deal natuurlijk, de toegevoegde waarde van wetgeving gebaseerd op ouwe boeken is gewoonweg nul. Beter streven we er naar om ook de laatste christenrestjes uit de wetgeving te slopen.

Hoever mensen mogen gaan? Wat mij betreft zo ver als kan zonder andere mensen lastig te vallen, laat staan anderen iets op te leggen/verbieden. Dus jijzelf mag weigeren vrouwen een hand te geven, weigeren op te staan voor rechters of weigeren op zondag boodschappen te doen. Jij mag een mutsje op je knar of een hoofddoek op je hoofd. Lig vooral de hele vrijdag/zaterdag/zondag (doorhalen wat niet van toepassing is) jezelf weg te cijferen voor de meerdere eer en glorie van een verzonnen vriendje. Eet vooral vis op vrijdag, bid een weesgegroetje voor ons land, of vast een hele maand.

Kinderen misbruiken of bommen leggen is -ondanks alle religieuze tradities op die gebieden- ronduit verboden.

De religieuze gewoonte om binnen het familierecht allerlei structuurtjes te verzinnen die de positie van mannen en vrouwen zoveel mogelijk gelijk houden aan de posities van 2000 jaar geleden is erg onwenselijk, maar lastig te veranderen. Ook de op niets gebaseerde minachting van bijvoorbeeld homo's of ongelovigen is meestal te stuitend voor woorden, maar ook lastig te verbieden.
#11
FF naast juridisch westers -hij is veels te karakterloos om dat niet volledig te omarmen, terecht overigens- vind Chatt dat dus niet, tis dus meer een soort doormekkeren van mij op vroegere opmerkingen zijnerzijds, dan een echt intelligente en weloverdachte bijdrage. Ik zou  trouwens niet zo snel zelf een lekker practisch bruikbaar antwoord weten op de terechte vraag wat westers in relatie tot cultuur dan wel helemaal betekent, maar ieder antwoord daarop dat mij wel en gasten als chatt of sai3ed -en helemaal- Inco niet tot westers rekent, beschouw ik op voorhand al als volstrekt nutteloos.
#12
Krijg nou tiete, ik ken me redelijk vinden in de bovenstaande teksten van ons moslim-marxistisch duo. Vraag me alleen af of het compliment dat RedhatChatt ons blanken geeft niet gewoonweg te racistsch en te weinig socio-cultureel is. Zoals wel eerder gezegd, ik beschouw zowel Chatt als Inco als net zo westers als me eige.
#13
Babbelhoek / Re: Yo CFO...
27/09/2010 om 09:12:43
Voor wat, hoort wat, je voert de spanning nogal op....                                                                                                                                    Las van het weekend ergens dat inderdaad de een gedeelte van het Reve oeuvre fronsend bekeken zou worden indien nu uitkomend. Naar mijn smaak nogal tekenend voor de kleinburgerlijke moraliseerzucht die door Nederland waait.                                                                                                                           En die soa-test was het gevolg van studentikoze losbandigheid, meen ik mij tw herinneren. Eerlijk gezegd heb ik meer herinneringen aan de test dan aan de gemaakte wip.
#14
Babbelhoek / Re: Yo CFO...
22/09/2010 om 11:38:26
Vragen nog wel, beetje onbeschoft is het wel, eerst allerhande privevragen voor je met je verhaal begint. Maar a la, deze vraag ken ik zeker wel beantwoorden. Nog nooit ben ik positief getest op een soa. Wel heb ik helaas enige ervaring met het testen daarop. Zo'n wattenstaaf in de urinebuis is vreselijk onaangenaam.                                                                                                                              En proost! Lever is weer in orde, ben blij dat de zon vandaag schijnt en ben zeer benieuwd naar je verhaal.
#15
Babbelhoek / Re: Yo CFO...
21/09/2010 om 07:46:09
Yo lelijk, CFO back in da House.

Alles redelijk kits, kannie wachten tot je me weer van je avonturen kond doet. (gek he, als je mensen heel lang niet spreekt lijk het juist of je steeds minder te melden hebt)