-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Ibrahim

#1
Taal / Re: Arabisch leren?
20/06/2003 om 11:32:23
Hallo,

Nee, ik geef geen les in Jibali (Berbers dialect). Ik geef les in Modern Standaard Arabisch en het Arabisch zoals gesproken in het Midden Oosten.

Groeten,
Ibrahim
#2
Taal / Arabisch leren?
08/06/2003 om 21:36:11
Ik ben een zeer ervaren en professionele docent Arabisch (native speaker uit Jemen). Ik geef les in Modern Standaard Arabisch, Klassiek Arabisch en het dialect van het Arabische schiereiland. Zowel beginnersniveau als voor gevorderden. Afhankelijk van je wensen kan ik de les voor je inrichten: spreekvaardigheid, grammatica, krant lezen, koranstudie. Mijn doelgroep bestaat uit reizigers naar de Arabische wereld (voor werk, studie of plezier) en studenten aan de universiteit. Heb ook vaak Nederlanders met een Arabische partner of moslims die de koran willen leren lezen.
Ik beschik over uitstekende referenties (o.a. Harvard Universiteit, Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken). Neem bij interesse vrijblijvend contact met me op.