-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Tamza

#1
Citaat van: Sa3ieD op 01/07/2009 om 21:44:19
Hahaha ik moest wel lachen om dat bericht over gevangenis eten. Persoonlijk vind ik dat gevangen nergens recht op moeten hebben, keuzes hebben vrije mensen. Ze moeten gewoon eten wat ze voorgeschoteld krijgen. Als dit Halal is omdat het goedkoper is dan is dat maar zo. Mensen die geen geld hebben voor vlees eten ook geen vlees. Vind het ook echt een non discussie. Op het vlak van Halal eten is het ook een beetje tegenstrijdig. Hoe islamitisch kun je een crimineel noemen? In de gevangenis zijn ze opeens heilig. Je kunt ook gewoon vegetarisch eten. Waarom hebben zij recht op vlees.......vlees is toch duur. Gewoon puur economisch eten serveren.

Ik ben gewoon voor zoveel mogelijk menswaardigheid. Of je nou in de gevangenis zit of vrij rondloopt. Ook gevangenen zijn mensen met principes, dus waarom niet.
#2
In de media / Re: Ramadan is dood!
21/09/2009 om 01:24:33
Citaat van: Chatt,le Fou Sentimental. op 16/09/2009 om 11:08:07
"Geen één. Ik heb wel veel bezorgde mailtjes van familie en vrienden gekregen. Het is natuurlijk ook gewoon een beetje baldadigheid wat ik op mijn weblog doe. Ooit is een interview met mij doorgeplaatst op een Berbersite omdat ik wat kritische dingen over Berbers had gezegd. Daar ontstond een hele discussie over, totdat ik me in die discussie mengde. Toen was het meteen stil. Ik heb niet het idee dat me iets overkomt. Ik ben één van hen, en dat weten ze. Ik, en vrienden van me die ook niet gelovig zijn, hebben nooit ergens last van. Ook moslimvrienden hebben me nooit een haar gekrenkt."

Hoe lang ben je al ongelovig?
"Ik ben eigenlijk nooit gelovig geweest. Op mijn twaalfde las ik een boekje waarin de openbaringen aan de profeet Mohammed werden omschreven als epileptische aanvallen. Ik heb zelf iemand in de familie die lijdt aan epilepsie, dus toen wist ik het wel. Natuurlijk vinden mijn ouders het niet leuk dat ik niet geloof, maar ze maken er geen probleem van. Het wekt geen agressie op. Het blijft wel een punt van discussie. Mijn moeder hoopt nog steeds dat ik ga bidden


Wat lult hij? 'Totdat ik me erin mengde, toen was het meteen stil.' Als het al stil viel, dan was dat vast uit medelijden. Tenminste, de keren dat ik maar besloot om op te houden met bashen, was omdat ik last kreeg van mijn geweten.

Verder interesseert openlijke godsbeleving of atheïsme mij geen reet. Zo'n Inuit of Bahara; allebei even imbiciel.  Ben ook blij dat de meeste mensen ook totale schijt hebben aan mijn leefstijl. Ik vast niet meer, en heb nog niet mogen ervaren dat ik  me nu beperkt voel oid.

En het spijt me om het te zeggen, maar het lijkt wel alsof Asis Aynan er een traditie van heeft gemaakt om elk jaar tijdens ramadan een zogenaamd kritisch stuk te schrijven over de ramadan. Ik wacht nog steeds op het jaar dat hem dat daadwerkelijk lukt zonder rancune en zonder verlies aan geloofwaardigheid. IHet doet nu allemaal een beetje puberaal aan.
#3
Citaat van: student1980 op 09/03/2009 om 12:07:28
[offtopic]Ayned, ik vind jouw Nederlandse taal het mooiste van allemaal. Het is niet gebonden aan regels, het kent geen regelmaat, het schreeuwt, maar is toch zinvol, doet waar het zin in heeft en maakt je aan het lachen.[offtopic]

Het is vooral ontzettend vrolijk door die uitroeptekens en clowneske 'hehehe's'. I love it too.

Shout out btw naar TheCFO! Ik neem aan dat hij die dag ook vrij houdt om net als vorig jaar superrelaxt te chillen.
#4
Oh, wat heeft Tillelli weer een mooi programma gemaakt!

Bij die literatuurdag en Khalid Izri zal ik zeker aanwezig zijn. Ik kijk er naar uit!

#5
Scratch a zelfbenoemd edel beschaafde internetheld, find a psychopatische racist.

Als ik de stuitend achterlijke reacties lees van de Chatt-serpent die doorspekt zijn van valsheid en tragische zieligheid, hoor ik nog net geen slangengesis. Moet je nagaan tot welke goorheid en wanhoop je jezelf gedreven hebt.

Overigens is DNA-technisch gezien de kans groter dat Chatt zn voorouders Joods zijn dan TheCFO. Now how sad (and funny!) is that?
#6
Ik zeg maar altijd: mensen die zoveel moeite doen (zoals quotjes opzoeken) en gevoelig zijn voor de autoriteit een bepaald persoon en daardoor kritiekloos zijn/haar mening presenteert als waarheid.. die mensen sporen niet en moet je wantrouwen as hell. Vooral als zij dit pogen te doen uit naam van 'rechtvaardigheid' en uit protest tegen 'beestachtigheid.' In Chatt schuilt zowel een nazi-kampleider als een israelische militair die een Palestijn moeiteloos door het hoofd schiet. Dat is de treurige ironie.

Maar ja, ik heb al geen hoge pet op van de mens in het algemeen, maar bij mij hoef je niet aan te komen met dit soort nonsens. Daarmee overtuig je me niet en nog belangrijker: daarmee doe je de onderdrukten echt geen dienst. Die zijn meer gebaat bij mensen die werkelijk begaan zijn met hun lot, ongeacht hun bloedlijn of religie, en niet bij leeghoofden die hun situatie misbruiken.
#7
Citaat van: Inuit op 15/01/2009 om 15:20:09
Wanneer ga je je nou eens gedragen dan? Want je W.F. Hermans wannabe scheld en schreeuw act is door alle forumleden inmiddels een keer of twaalf gezien en gehoord denk ik zo. Dus get back to basics en zegt gewoon wat je wilt zeggen.

Ta qawed aghirin, met je zogenaamde 'ik sta boven het gescheld'. Het staat je net zo min (en is bovendien net zo lachwekkend) als een varken die een troon bestijgt, en het ondertussen bevuilt met zijn gore modderkont.

Liever vuilgebekt, dan een vuil hart.

CiteerEn wat betreft het kleine stukje inhoudelijkheid dat je reactie dan toch bevatte; je hoeft iets niet met zoveel woorden op te schrijven om het te zeggen, je hebt ook zoiets als een beeld scheppen, indruk wekken en/of de suggestie wekken, en laat dat nou net hetgeen zijn wat jij in je reacties hiervoor hebt gedaan door uitzonderingsgevallen als een grote groep te presenteren.

Ja, zoiets wat jij nu probeert te doen bij mij toch? Suggereren/indruk wekken dat ik stel dat er o zoveel joden en israeliers zijn die de oorlogsmisdaden veroordelen, terwijl duidelijk te lezen is dat ik slechts het activisme van Joden aanhaal om dat verwerpelijke gelul van Chatt te bestrijden (en er nog eens bovenop te gooien dat diezelfde actieve joden nog altijd veel meer doen voor de mensen in Gaza dan deze loser die niets beters te doen heeft dan quotjes van Voltaire opzoeken als ultieme 'autoriteit' op het gebied van 'de psyche van de Jood ontleden'.

Niet dat ik er nu vanuit ga dat je toegeeft dat je niet zo snel en dom had moeten reageren vanwege je persoonlijke frustratie jegens mijn persoontje, daar ben je immers niet mans genoeg voor en zit de wrok nog te diep, maar dat je maar even weet dat ik het nog altijd niet toesta dat schijnheilen zoals jij mijn woorden zonder consequenties gaan verdraaien. Manipuleren doe je maar thuis.
#8
Citaat van: Chatt M. Udall op 15/01/2009 om 15:05:11
Beste Tamza,

Aangezien je het weer niet kunt laten om als een viswijf in de rondte te gaan lopen schelden vraag ik je vriendelijk om niet meer op mijn topics te reageren.Kennelijk heb je na al die jaren niet afgeleerd om een beetje begrijpend te lezen en (last but not least) je op een 'fatsoenlijke' manier te leren uitdrukken.

Ik had je al eerder gesmeekt om op een originele manier te reageren,hoe villain,vitriolic je ook uit de hoek zou komen deed er niet toe.Zolang je je maar niet dom en middelmatig zou gedragen was alles geoorloofd.

Helaas: Chatt vindt je manier van reageren bot,dom en vooral stuitend door middelmatigheid.Ik vroeg je me te 'upliften' uit mijn middelmatige domheid maar ik zak langzaam naar een nog lager peil.....

Bitch pleaze?Nee, lulletje rozewater, ik reageer waar en wanneer ik wil, tegen wie ik wil. Dus staak dat toneelstukje van je en hou je gesmeek bij je. Ik had al geen respect voor je, maar voor smekende zieligerds ken ik al helemaal geen genade.
#9
Citaat van: Inuit op 15/01/2009 om 14:14:28
Chatt's reversed antisemitisme pleidooi slaat natuurlijk nergens op, net als het verhaal van tamza dat zoveel Israeli's (of joden levend buiten Israel) zich uitspreken tegen de misdaden van Israel.
Onderstaand artikel heeft het zelfs over een oorverdovende stilte van de joden in de peace-movement in de VS, dus de immuniteit van Israel heeft zelfs zulke figuren in haar greep.
http://www.counterpunch.org/fenton01092009.html

Waar heb ik dat geschreven, kleine door mij geobsedeerde beroepskeffertje die je er bent? Nergens, echt nergens heb ik geschreven dat de joodse mensen zo sterk vertegenwoordigd zijn in het activisme. Ik heb gesteld dat er wel degelijk joden zijn die zich uitspreken over de oorlogsmisdaden van Israel. Die zich zelfs echt actief inzetten, al jaren, om het leed van de Palestijnen en de gruweldaden van Israel aan het licht brengen. Dus dat zij nog zelfs veel meer doen dan de koffiehuisklantjes zoals Chatt die niet verder komen dan deze wandaden aan te grijpen om hun stinkende antisemitisme te verspreiden. Zeg maar net zoals jij nu deze topic aangrijpt om mij 'aan te pakken.' Jammer (eerder tragisch) alleen dat je, zoals altijd, daar weer niet in slaagt en jezelf in de staart bijt omdat je te snel bent met reageren, maar te dom om iets correct te lezen.
#10
Citaat van: ElGalloNegro op 15/01/2009 om 13:43:35
Oh helemaal niet, Chatt geeft aan dat een grote meerderheid voor de genocide is...de opkomst bij zo'n demonstratie spreekt boekdelen.

Hier vergelijk je appels met peren, demonstreren ten tijde van Saddam had als gevolg de doodstraf oid. Dit is in Israel niet het geval.

Demonstraties halen idd geen ene moer uit.

Nee, beter lezen. Chatt suggereert het in de aard van de jood zit om ander leed te bagatelliseren. Het feit dat er uberhaupt mensen zijn komen opdagen bij zo'n demonstratie bestrijdt zijn manipulerende praatjes duidelijk. Kortom, waar Chatt nu mee bezig is, is geen greintje minder kwalijk dan wat israelische extremisten nu spuien over Palestijnen: namelijk dat zij inferieur zijn en als een plaag uitgeroeid dienen te worden. Maw: Chatt is zelf goorlap. Zelfde troep, andere label.

Demonstreren in Israel heeft net als Irak gevolgen, gevolgen die in beide gevallen desastreus kunnen zijn. In Israel worden de mensen die openlijk uitkomen voor hun aversie jegens de Israelische wandaden het leven zuur gemaakt, letterlijk bespuugd. Zelfs de mensen die buiten Israel actief zijn. Zie Norman Finkelstein die door zijn activisme bijna alles verloren heeft, tot aan zijn leerstoel aan de universiteit toe. Zo makkelijk is het echt niet.
#11
Tot nu toe ben ik steeds inhoudelijk ingegaan op de suggestieve uitspraken die jij op persoonlijke titel doet (dus een boodschapper ben je niet, slechts een leeghoofd die ik idd zonder schaamte uitscheld vanuit de minachting die ik voor schijnheilen als jij koester). Jij bent echter nog helemaal niet ingegaan op het feit dat er toch nog altijd joden over de hele wereld zijn die zich fel uitspreken tegen de oorlogsmisdaden van Israel.  Joden die zich ook daadwerkelijk inzetten om dit uit de taboesfeer te halen en het onder de aandacht te brengen. Mensen als die van Een Ander Joods Geluid en Noam Chomsky en Norman Finkelstein. Mensen met hersenen, historisch besef en bewust zijn van hun eigen menselijkheid en verder ook daadwerkelijk productief zijn. Die niet blijven steken in het stupide 'dit moet joods-eigen zijn, knorknor, blafblaf, balkbalk.. was getekend door I Are Bavoon.'

Typisch geval van 'de verroeste pot verwijt de blinkende ketel dat ze zwart ziet.' Zowel jegens Joden als tegen mij nu hier in deze topic. 
#12
Citaat van: ElGalloNegro op 15/01/2009 om 12:30:04
Een hondertal hebben gedemonstreerd op 26 dec. in Tel Aviv, dat in een stad met meer dan 2 miljoen mensen.Al waren het er maar 3: het haalt de anti-semitische stelling van Chatt helemaal onderuit. Hoeveel mensen hebben in Irak gedemonstreerd tegen Saddam toen hij nog aan de macht was en shi'ieten afmaakte? Angst speelt een grote rol. Net als het besef dat demonstraties over het algemeen geen ene moer uithalen.
#13
Citaat van: Chatt l'animal sauvage en cage op 15/01/2009 om 12:24:25

Deze is voor jou Tamza:

Israëliërs staan achter Gaza-offensief
 
-------------------------------------------------------------------------------

(Novum/AP) - De Israëliërs staan in overgrote meerderheid achter het offensief in de Gazastrook, blijkt uit een nieuwe opiniepeiling.

Maar liefst 78 procent van de ondervraagden beschouwt het offensief, dat op 27 december van start ging, als een succes. Die 78 procent komt overeen met het joodse bevolkingsdeel van Israël. Ongeveer twintig procent van de Israëlische bevolking is Palestijns.

Het offensief tegen Hamas lijkt, in de aanloop naar de voor 10 februari uitgeschreven verkiezingen, de Arbeidspartij van minister van defensie Ehud Barak geen windeieren te leggen. Arbeid stijgt in de peilingen. Oppositieleider en havik Benjamin Netanyahu ligt nog wel steeds op kop.En deze is voor jou _l_ a kneus. De ironie is dat, gezien de achterlijke praatjes die jij hier op zit te hangen en om de nuancerende feiten aan het draaien bent, jij zelf bij die 78% procent zou horen als jij een israeliër was. Sterker nog, jij zou tot de extremisten horen en het hardst roepen dat de Palestijnen aangepakt moeten worden.

Hoe zielig is de mens die denkt dat hij nooit in staat is om iets van zijn menselijkheid te verliezen, ook als hij in een andere omgeving en andere condities opgegroeid is. Ik heb medelijden met dat soort mensen, want die zijn het gevaarlijkst van allemaal, en ze hebben het niet eens door. Niet de beulen zijn een bedreiging voor een volk, maar de mensen die als massa vanuit een of ander superioriteitsgevoel (die zij ontlenen aan een volk, tijdsgeest of religie) vinden dat beestachtigheid en zieke vooroordelen gerechtvaardigd zijn en hun muil niet opentrekken.
#14
Citaat van: Chatt l'animal sauvage en cage op 15/01/2009 om 02:58:52
Chatt vindt dat er feitelijk weinig veranderd is ,mag Chatt zich afvragen waarom er al eeuwen anti-semitisme bestaat? Is het rechtvaardigd om te stellen dat de Jood alles haat wat niet-joods is en andermans pijn en lijden van ondergeschikt belang vindt aan zijn eigen welzijn ?

Je bent nog altijd dezelfde debiel, zo te lezen. Als er iets is wat eigenlijk al net zo walgelijk is als het Israelisch terreur, dan zijn het wel de viezerikken die dit aangrijpen om hun antisemitische sentimenten te ventileren.

Laten we vooral even voor het gemak vergeten dat ook Een Ander Joods Geluid meeliep met de demonstraties. Sterker nog, deze joodse mensen hebben zich sterk gemaakt voor de Palestijnen lang voordat mongolen als jij openlijk koffiehuispraatjes durfden op te hangen als blijk van jullie intellectuele en emotionele armoede. Over de hele wereld, ook in Israel, spreken Joden hun afschuw uit over de genocide in Gaza. En dat zijn ze niet eens verplicht, de niet-israelische Joden, net zo min 'wij' verplicht zijn om ons uit te spreken over wat moslims of marokkanen duizenden kilometers verderop doen. Dus ga alsjeblieft even in de stront zakken met je suggestieve bla dat het joods-eigen moet zijn om het leed van anderen te bagatelliseren.
#15
Wie nu nog durft te beweren dat Israel geen schurkenstaat is, mag ter plekke doodvallen. Ongekend beestachtig, de volkerenmoord die ze daar aan het plegen zijn. Het is niet eens een snelle dood, het is alsof ze er genoegen uit halen om het Palestijnse volk langzaam en pijnlijk van het leven te beroven. En de wereld staat erbij en kijkt ernaar. Nederland juicht Israel zelfs nog net niet toe.

Ik ga echt over mijn nek. Ik dacht dat ik al wel een beetje gewend was aan de gruwelheden waartoe de mens in staat is, maar het went gewoon echt niet.