-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Lâle

#1
Films / Re: Tegenfilm Wilders.
20/02/2008 om 09:43:28
Citaat van: TheCFO op 20/02/2008 om 08:39:31
Is die speech geen 'trucage'?

If not, werkelijk subliem!

Die jongen zat van de week bij DWDD. Daar gaf hij aan dat het echt was, en dat ie er bij alle nieuwsitems uitgeknipt was haha.
#2
Citaat van: selwa op 09/01/2008 om 21:05:06
Met de bekleding van je longen kun je een snelweg aanleggen:-)

Weet nog toen we met mn opleiding naar de snijzaal gingen. Er waren oa rokerslongen aanwezig, heeft veel van mn studiegenoten spontaan doen stoppen....
#3
Politiek / Re: Islamfilm van Wilders...
05/12/2007 om 23:30:23
Ik kreeg die tweede flyer via e-mail. Buiten de belachelijke flyer die blijkbaar niet in normaal Nederlands aangeleverd kon worden, was het begeleidende mailtje ook van bedenkelijk niveau:

Salaam 3alaikom,

Geert Wilders gaat een film maken over de koran, daarmee hij wil laten zien hoe verschrikkelijk de Koran volgens hem is.
Hij zal de profeet en de Koran beledigen en onze broeders achter stellen.
Hiervoor gaan wij in opstand en laten hem zien dat hier dezelfde rellen kunnen komen als in Frankrijk,
wees op je hoede op zaterdag 8 DECEMBER en laat overal in NL je stem horen. Stuur door na alle moslims!!!
IEDEREEN MOET ER ZIJN, Met ons valt niet te spotten!!!


Waarom kunnen mensen niet nadenken? Ga toch gewoon naar school aub.
Ik vind het zelfs teveel moeite om dingen te gaan boycotten, moet ik er nog over nadenken ook. Heb liever andere mannen in mijn gedachten dan Geert Wilders eerlijk gezegd.
#4
Ik las laatst een stukje wat dit laatste mooi verwoord: Salafitische predikers roepen meestal niet op tot geweld, maar de AIVD beschouwt de salafistische stroming toch als ongewenst. De boodschap is volgens de dienst onverdraagzaam en werkt integratie tegen.
#5
Volgens mij zijn die pre-masters nieuw. Je hebt zover ik weet gewoon recht op studiefinanciering, mits je je 4 jaar nog niet hebt gehad.
#6
Op een gegeven moment vroeg een verslaggever aan een jongen, die blijkbaar zijn trui om de wond van het slachtoffer had gebonden, of ie geschrokken was. Die jongen zat m ook een beetje debiel aan te kijken en reageerde (terecht) best kribbig. Natuurlijk was ie geschrokken! Wat denkt zo'n vent dan, dat die jongens elke dag zien hoe er voor hun ogen iemand wordt doodgestoken, die persoon aan de kant schuiven en vrolijk verder gaan?
#7
Babbelhoek / Re: l3ied nadert
11/10/2007 om 21:16:47
Eid Moubarak allemaal!!
#8
Babbelhoek / Re: lachen met amerikanen...
29/09/2007 om 22:17:12
Nou, eigenlijk zou niks me meer moeten verbazen. Zag laatst bij Oprah een stukje van de docu over de Dixie Chicks, iemand gezien?
Die zangeres heeft aan de vooravond van de inval in Irak bij een concert in Engeland gezegd dat ze zich schaamde dat hun president uit Texas komt (zij komen daar ook vandaan). Van uitverkochte stadions ging het naar doodsbedreigingen. Massaal zijn cd's vernield en demonstraties op poten gezet. Het zou zelfs een communistische samenzwering zijn.
Zoals een man het zo mooi verwoorde: vrijheid van meningsuiting is prima, maar niet in het openbaar...
#9
Babbelhoek / Re: lachen met amerikanen...
29/09/2007 om 22:08:10
The president of Al Qaida is Yasser Arafat, everybody knows that.......hehehe.
Maar dit moet bijna wel in scene gezet zijn, mensen kunnen niet zo dom zijn.....toch???
#10
Vrouwen / Re: Maagdenvlies
28/09/2007 om 17:26:16
Er zijn ook genoeg meisjes bij die wel nog maagd zijn, maar zo bang zijn dat ze niet bloeden dat ze om een operatie vragen. Ze willen dan dat de arts ervoor zorgt dat ze hoe dan ook bloeden. Echt te erg voor woorden dit, wanneer gaan mensen nou eens opletten bij de biologieles....
#11
Citaat van: Tikinas op 26/09/2007 om 00:34:55
Travis - Britney spears cover :D

http://youtube.com/watch?v=-NwqN-xj9Xs

Ja geweldig deze, de eerste keer dat ik m hoorde moest ik echt ff 3 keer luisteren.....is dat nou echt...??? :)
#12
Dit verhaal herken ik inderdaad wel, hoewel niet zo extreem. Ook ik merkte soms dat islamitische mannen compleet verkrampten zodra ze merkten dat ik ze zou helpen.
Vooral bij longfoto's of andere dingen waarbij ze een kledingstuk moesten uittrekken en ik ze ook nog eens moest aanraken :)
Heb gelukkig nooit gehad dat er iemand wegrende, en ze hebben ook nooit iets gezegd, maar je kunt wel merken als iemand zich ongemakkelijk voelt. Helaas voor hen werken er nauwelijks mannen op de afdelingen waar ik werk.
#13
Zover ik weet mag je in de islam geen medische zorg weigeren als je jezelf ermee in gevaar brengt. Dus als er geen vrouwelijke arts is, moet je genoegen nemen met een mannelijke arts.
#14
Mededelingen / Re: Ramadan 1428/2007
12/09/2007 om 21:22:41
Ramadan mubarak allemaal! Insh'allah zal ons vasten geaccepteerd worden.
#15
Babbelhoek / Re: Aardbeving Peru...
20/08/2007 om 20:06:52
Laat je het hier even weten als je meer weet? Heb namelijk ook nog stapels kleding liggen. Alvast bedankt.