-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - admin

#1
Sport / Re: Afellay
01/06/2011 om 13:43:11
#2


Hierbij nodig ik je van harte uit voor de toneelvoorstelling ‘Vergeten Vogels’, inmiddels het derde theaterstuk van PMJU. Kom en geniet van een avond vol humor, emotie en poëzie.

‘Vergeten Vogels’ vertelt het verhaal van een viertal eerste generatie Marokkaanse migranten. Wanneer zij in Marokko afgekeurd worden om als gastarbeider in Europa te werken wagen zij de oversteek met een bootje. Zij leren elkaar tijdens deze reis kennen en vertellen hun verhaal. ‘Vergeten Vogels’ zit vol monologen en dialogen van en tussen de optimistische dromer, de politieke vluchteling, de gemakzuchtige nietsnut en de orthodoxe moslim. Zij verlaten hun vaderland. De een met verdriet de ander met hoop. Een stuk vol humor en poëzie.

Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan online kaarten te bestellen.

Videobeelden van het toneelstuk en reacties van bezoekers:
http://www.youtube.com/watch?v=Qws64cq4oas&feature=player_embedded

Datum:
Zaterdag 7 mei 2011

Tijd:
Eerste voorstelling: 18:45
Tweede voorstelling: 20:45

Locatie:
Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht

Kaarten bestellen:
www.vergetenvogels.nl
#3
Feedback / Re: vraag aan adm.
24/03/2011 om 23:11:05
Update:
De server stond op punt van crashen in het weekend. De provider heeft alles verhuisd waarbij zij backups hebben gebruikt. Deze backups waren niet helemaal actueel. Het kan dan ook zo zijn dat berichten die vrijdag of zaterdag geplaatst zijn verloren zijn gegaan.
#4
Feedback / Re: vraag aan adm.
22/03/2011 om 19:42:31
Er zijn geen berichten verwijderd. De server heeft al een aantal dagen problemen. Het balletje ligt bij de provider.
#5
Taal / Re: Wie spreekt 'Ait ourich'?
15/03/2011 om 00:49:43
Topic wordt gesloten. Hierbij een waarschuwing voor degenen die zich onfatsoenlijk gedroegen.
#6
Staat erop
#7
Steun Mazigh en Madghis en stuur de Libische minister justitie een protest mail:
http://www.amazigh.nl/eis-vrijlating-van-mazigh-en-madghis-bouzakhar-in-libie/
#8
Ga het toneelstuk bekijken zou ik zeggen. Aan de hand van de flyer kun je toch moeilijk een oordeel hebben over de inhoud.
#9


Hierbij nodig ik je van harte uit voor de première van ‘Vergeten Vogels’, inmiddels het derde theaterstuk van PMJU. Na maanden van repeteren en allerhande creatieve processen zijn wij klaar voor de première van ons theaterstuk. Kom en geniet van een avond vol humor, emotie en poëzie.

‘Vergeten Vogels’ vertelt het verhaal van een viertal eerste generatie Marokkaanse migranten. Wanneer zij in Marokko afgekeurd worden om als gastarbeider in Europa te werken wagen zij de oversteek met een bootje. Zij leren elkaar tijdens deze reis kennen en vertellen hun verhaal. ‘Vergeten Vogels’ zit vol monologen en dialogen van en tussen de optimistische dromer, de politieke vluchteling, de gemakzuchtige nietsnut en de orthodoxe moslim. Zij verlaten hun vaderland. De een met verdriet de ander met hoop. Een stuk vol humor en poëzie.

Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan vroegtijdig te reserveren.

Datum:
Vrijdag 11 februari 2011

Tijd:
20:15

Locatie:
Vorstelijk Complex Zuilen
Prinses Christinalaan 1
Utrecht

Reserveren:
www.vorstelijkcomplex.nl

#10
Feedback / Re: Waar is het beheer???
29/12/2010 om 12:48:44
Berichten van spammers worden verwijderd als deze opgemerkt worden of worden gemeld via "Meld dit bericht aan de moderator". Zomertijd was over het hoofd gezien. Dit is nu opgelost.
#11
Mededelingen / Re: Amazigh.nl: nieuw ontwerp
01/06/2010 om 17:55:55
Het forum krijgt in de loop van de maand ook dezelfde kleuren.
#12
Mededelingen / Amazigh.nl: nieuw ontwerp
01/06/2010 om 12:32:21
Vanaf juni 2010 heeft de website van Amazigh.nl een nieuw ontwerp. Naast een nieuw ontwerp heeft de website ook een andere opzet. Waar de nadruk in het verleden vooral lag op ad hoc informatievoorziening op het gebied van de Amazigh cultuur en identiteit krijgt de website er een nieuwe functie bij. Naast de professionalisering van de bestaande inhoud gaat Amazigh.nl zich ook richten op opinievorming waarbij de onderwerpen breder liggen dan exclusief Amazigh gerelateerde onderwerpen. Dit betekent dat wij ons aansluiten bij de brede interesses van onze doelgroep.

Amazigh.nl heeft zich door de jaren heen bewezen als kritisch platform. Dit kritische geluid is dan ook een van onze sterkste eigenschappen. Dit kritische geluid zal dan ook blijven bestaan en op een proactieve wijze toegepast worden.

Amazigh.nl wordt door vrijwilligers onderhouden. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die een steentje willen en kunnen bijdragen. Heb jij een kritische geest en wil je op een bepaald onderwerp bijdragen aan de website schroom dan niet en neem contact met ons op via vrijwilligers at amazigh punt nl.
#13
Zero Tolerance / Hadou
17/04/2010 om 16:59:32
Status: Gebanned voor 1 week
Reden: Offtopic persoonlijke aanvallen
#14
Babbelhoek / Re: incogniet
29/03/2010 om 19:25:57
Topic wordt gesloten.
#15
In de media / Re: J'Accuse...!
23/03/2010 om 22:43:33
Iedereen die zich niet aan de regels wenst te houden kan gebanned worden. Iedereen weet dat Amazigh.nl veel vrijheden kent. Deze vrijheden zijn enkel mogelijk als mensen zich enigszins aan bepaalde fatsoensnormen kunnen houden. Tot op heden gaat dit wel goed met af en toe een uitschieter. Je begrijpt toch wel dat wanneer je persoonlijke foto's van leden op het forum plaatst bedoelt om iemand te kleineren of belachelijk te maken dit niet kan. Het was ook niet de eerste keer dat je dit deed. Je bijdrage aan het forum wordt zeker gewaardeerd, weliswaar door de een meer dan de ander, maar je begrijpt wel dat het forum voor alle leden prettig moet zijn om te bezoeken zonder dat mensen zomaar persoonlijke foto's van je plaatsen of iets dergelijks. Iedereen die van mening is dat een ander de regels overtreedt kan hier een melding van doen. Niet melden betekent dat wij niet weten wat er in een topic aan de hand is. We lezen dan ook niet op alle topics mee.

Je bent over een maand weer welkom. Ik ga dan ook verder niet in op de inhoud van je bericht aangezien dit gewoon een kwestie is van het herhaaldelijk overtreden van bepaalde regels die voor iedereen gelden.

Topic wordt gesloten.