-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - farida

#1
hallo ik ben een leuke meisje uit Rotterdam en ik zoek mensen uit Rotterdam die in de bovengenoemde steden wonen in omgeving el hoeciema.. Laat aub een berichtje achter met je hotmail adres. Enik zal je altijd antwoorden...Alvast bedankt.
#2
Ik zoek heel graag mensen die in Rotterdam wonen en ook uit Imzouren komen!!! Wie kan me helpen????
#3
Poëzie / Warme omgedraaide maag
02/04/2004 om 19:53:20
Warme omgedraaide maag, koude trillingen, de wereld vaag, geen pillen nodig, liefde is de ziekte en jij bent het medicijn.. Oh...(naam lover) ik zal voor altijd van je blijven houden en altijd jou ziel blijven dragen!!!!! Ik hou van je
#4
Poëzie / Tranen!
08/04/2004 om 19:00:32
Hi hi Hi geflechT!!!
#5
Poëzie / Wil allah een HELPER ijn?
08/04/2004 om 17:52:19
Hoger dan de blauwe luchten.
En de sterretjes van goud
daar woon allah in de hemel die van alle mensen houdt.ook van zieke mensen zorgt hij kent hun tranen en hun pijn. Ja voor groten en kleinen.  wil allah een helper zijn?
#6
Ik zoek mensen uit Rotterdam die in imzouren wonen. Laat wat van je horen oke???
#7
Cultuur / Buikdansen!!!
02/04/2004 om 19:48:39
Hai hai, wie houdt er van buikdansen?? Ik geef les in buikdansen, voel je wat voor ? Vrouw of man, dik dun? Maakt nietuit... ( buikdansen wordt gebruikt om je te voorbereiden op een bevalling of natuurlijk om je mannetje gek te maken) Je kan hem verleiden tot hij gaat smeken? En dan ook op een afstand. Buikdansen is zeer populair in Eypte. Mensen laat wat van je horen als je er wat voor voelt!!!! doei doei
#8
Politiek / Chaig Yassin
02/04/2004 om 19:50:58
Weten jullie misschien waarom zo'n onschuldige moslim invalide op een verschrikkelijke mannier is vermoord? Het is niet te geloven deze wereld tegenwoordig!!! Tfoe ,..... Het leven is hard hoor... Meskien  hij was al lichamelijk dood, en toch moest hij helemaal dood gaan. Nou mensen ik vind het wreed!!!!