-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - Isefrawen

#1

Is deze stelling juist?  Op den duur ook uitvoerbaar? Zonder oorlogje te moeten spelen (lijkt me sterk)? Wanneer we 1 natie zijn, dat we dan ook veel sterker staan en wellicht ook serieuzer worden genomen bij de onderhandelingen (mocht dat ooit zover komen wanneer de Irifiyen eventueel autonomie willen eisen). En hoe zouden we dat in Arif kunnen gaan verkopen? Er zijn nogal wat verschillen in de denkpatronen bij de Irifiyen hier en die in Arif. Tenminste, degene die er mee bezig zijn (vaak achter een pc of stichting).

Fock die Ait dit of dat? Arif is 1 natie. Kunnen we die stammenmentaliteit doorbreken? Trouwens, dit is al in feite al gaande; Irifiyen wonen al aardig verspreid.#2
Wereldnieuws

Eindelijk, eindelijk hebben wij ook ambulances. 2 stuks maar liefst. En allebei hebben ze een gele vlek op de portiekdeur. Waarom dat zo is, wil men niet zeggen. Het gaat hier om vermoedelijk afgedankte Mercedessen die reeds in 1980 gesloopt hadden moeten worden. Eindelijk tellen wij ook mee in de medische wereld. Nu nog een normaal ziekenhuis, afgestudeerde artsen en een veilige weg die de patienten met spoed over de hoge berghellingen kan vervoeren.

Jaja nog even en Rkebdani wordt een ware metropool.

http://mimounel.free.fr/ambulances-kebdani.htm
#3
Amazigh keuken / A7er7ur
31/05/2007 om 16:05:54

Wie weet hoe je het klaar moet maken?
Mijn A7er7ur-bron is uitgeput :(
#4

Azul,

Zijn deze ergens te krijgen? Kan men een schilderij van b.v. M. Abbtoy kopen? Zijn er ook andere kunstenaars actief op dit gebied? Oftewel, waar kan ik terecht voor het kopen van een Amazigh schilderij? Ik zag laatst eentje van Abbtoy met een vrouw die aan het werk was op een granenveld. Maar kan de schilderij niet meer traceren. Ik weet ook niet of ze wel te koop zijn.

Iemand die het weet?
#5
In de media / Allochtoon wordt bicultureel
10/10/2006 om 15:36:01
Stelletje prutsers, voortaan heten jullie allemaal biculturelen, dat klinkt veel positiever... stelletje bi's wuhahaha (not)... als het aan een of andere subsidiespons (stichting) ligt. Lees maar op nu.nl ofzeau... of google maar voor mijn part...
#6
Muziek / Endeh Zayie videoclip
14/09/2006 om 15:50:01
Endeh Zayie

Zdek zdek leuke clip... vooral de dansende burkas...
#7
Muziek / Najat Alhouceyma videoclip
13/09/2006 om 12:35:28
http://www.youtube.com/watch?v=SqvrCFkZr2A

Men heeft de heupbroek ondekt... bietje aan de ordinaire kant als je het mij vraagt...
#8


Genre: Oorlog, drama
Duur : 2h 8min.
Bioscoop : 27 Septembre 2006
Avec Jamel Debbouze, Samy Naceri, Roschdy Zem, Sami Bouajila, Bernard Blancan...
Producent Rachid Bouchareb

Stukje film

Bron: http://allocine.msn.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=58934.html

#9
Amrabeth Sithi Hceyn :( ik heb foto's geschoten van het graf en toen ik naar de zee ging van Sithi Hceyn begon ie extreem met hoge golven te dreigen en ik had het gevoel dat ik naar de zee werd getrokken... ik heb moeten vluchten; omstanders riepen dat ik het water uit moest en ze vroegen of ik bij de amrabeth ben geweest... vanavond plaats ik de foto's... ben ik nu vervloekt? Volgens onwonenden moest ik een offer brengen en daar de nacht doorbrengen. Maar ja, echt niet dat ik de nacht ga doorbrengen met een kwade 'heilige' geest... wat moet ik doen?
#10
Goedmakertje van de Noren aan het adres van de Arabieren. De Noren hebben een spotprent over Ehud Olmert verspreid. Ehud Olmert wordt afgebeeld als de commandant van een Naziconcentratiekamp.
Ene Miryam Shomrat is boos, een aantal zionisten gaan ook weer Noorse waar boycotten, een en al verontwaardiging. Maar men mag deze verontwaardiging niet vergelijken met de spotprenten over de Islamitische profeet. Want hey, zij zijn Joden en die anderen die ook verontwaardigd waren/zijn is een ander soort "ras". Zij mogen niet vergeleken worden met de hypocrisie en de arrogantie van de Joden (Israël).
Shalom my ass!


#11
In de media / Site Wilders gehackt
14/07/2006 om 16:17:54


Schijnt dat zijn site vannochtend voor een paar uur is gehackt, er stonden allerlei vervloekingen van een "Islamitische groepering". Heeft er iemand toevallig screenshots van gemaakt?
#12

http://www.yayabla.nl/Showarticle.asp?article=1414

En andere theorien over 11 september, de aanslag...
Best interessant...
#13
Doof zijn heeft ook zo zijn voordelen, je gezichtsvermogen kun je sterk ontwikkelen als een ander zintuig het laat afweten. Zo ook bij Mohammed, hij helpt de politie door een sms’je te sturen als een zakkendief een slachtoffer aan het rollen is tijdens de werkzaamheden van Mohammed in een restaurant. Hij heeft onlangs een cadeaubon gekregen van de politie, nu maar hopen dat deze voldoende is om zijn smsbundel te kunnen financieren.

Bron: nu.nl
#14
Een topic voor de kenners en de mensen met de meeste ervaring:

Welke auto's zijn geschikt en welke juist niet?

Welke zaken dien je in de gaten te houden bij de douane (inschrijving auto in je paspoort etc)

De technische aspecten die bij de auto komen kijken, grote onderhoudsbeurt en bv profiel autobanden.

Show ons hier je Bling-Bling auto waar je de komende weken in Arif de blits mee gaat uithangen.

Koopadviezen en/of vragen.

#15
Ik zit met een dilemma, weliswaar niet mijn dilemma maar men ziet het jammer genoeg anders. Een automonteur dat aan 1 oor doof is, hoort wel iets maar dan alleen in de kracht van een schietende kanon of neerstortende cq laagvliegende straaljetvliegtuig, zegt tegen mij dat ik harder moet praten omdat hij mij niet verstaat. Het ene oor hoort ie weinig mee en het andere oor is overgevoelig voor geluid, dus daar rekent ie op als de automonteur de telefoon aanneemt. Hij luistert met zijn rechter oor en de hoorn neemt ie aan zijn linkeroor. Andere garages vertrouw ik niet omdat ze mij altijd een oor proberen aan te naaien. Dus deze dove Pool is op het moment essentieel, ook omdat mijn gekke zwager blindelings zweert op deze Pool en de auto daar geparkeerd heeft; hij is erg goed en doet het voor een fractie van de prijs die je bij een dealer moet betalen. Naast het feit dat de Pool goed doof is, is hij ook selectief doof. Want als je "HOER" of "WIJF" roept dan kijkt hij wel om en rent dan naar de deur. Blijkbaar denkt hij dan dat er een mooie vrouw op straat loopt. De man kan niet lezen, dus e-mailen, faxen of aangetekende stukken sturen heeft geen zin. Ik roep nu al twee dagen keihard door de telefoon dat ie wat olie moet bijkiepen in de versnellingsbak want hij schakelt nogal stroef. "OIL in the GEAR, OIL, OIL, MORE OIL" maar nee het maakt niks uit, overigens praat hij gebrekkig Engels met een zwaar Russisch/Pools accent. Wat moet ik met deze dove Pool beginnen? De gekke zwager die dit altijd regelt is hals over kop vertrokken naar Arif. Ik heb nu sterk de neiging om de Pool te gaan slaan maar dan is mijn versnellingsbak ook niet geholpen, daarnaast zal ie mij dan niet meer helpen. De dove Pool doet zijn werk steengoed en is spotgoedkoop. Het probleem is ook dat ik niet precies weet waar zijn garage zit, ergens op een vaag industrieterrein buiten R'dam. Hij hoort mij dus ook niet als ik naar het adres vraag. Wat moet ik doen? In de geleasde Smart blijven rondrijden totdat de gekke zwager terug is?
#16
Ayeh, vergeet het maar, eerst intiegratie doen dan vergoening (meer ontgroening, marokko: ontwoestijnen) dan heel misschien als jij goed niederlands praten, jij heel misschien ned. pasaporti krijgie.

Maarja, nu jullie toch bereid zijn om dit te lezen, hier een tip om dit forum beter te kunnen lezen:

IBM heeftt supersnelle chip[/color]

Onderzoekers van IBM en het Georgia Institute of Technology zijn er samen in geslaagd om transistors op een frequentie van 500GHz te laten schakelen. Hiervoor moest een chip met behulp van vloeibaar helium worden afgekoeld naar -269 graden - nog maar net boven het absolute nulpunt - want bij kamertemperatuur was 'slechts' 300 à 350GHz mogelijk. Het gaat hier helaas niet over een chip die iets nuttigs kan doen, maar een circuit dat van de grond af aan is opgebouwd om het snelheidsrecord mee te breken. Een volledige processor op deze snelheid is hiermee wellicht een klein stapje dichterbij gekomen, maar niet veel: de tijd dat de maximale kloksnelheid van een core beperkt werd door zijn transistors is allang voorbij. Andere problemen zoals vertragingen in de onderlinge verbindingen tussen de schakelaars en het stroomverbruik vormen veel belangrijkere beperkingen bij het opschalen. Miljarden transistors tegelijk maken met fatsoenlijke yields is verder ook nog heel wat anders dan één prototype in elkaar knutselen.

Het doel van het project was dan ook meer om ervaring op te doen met verschillende nieuwe technieken en ideeën dan om iets bruikbaars te bouwen: de theoretici verwachten dat met wat meer werk de 1THz gehaald kan worden, oftewel een biljoen schakelingen per seconde. Concrete toepassingen voor dit soort snelle transistors zijn in eerste instantie geen processors maar radiozenders, bijvoorbeeld voor de 60GHz-band. Het vorige record stond overigens ook naam van IBM: in november 2002 werd de 350GHz voor de eerste keer bereikt, toen waarschijnlijk nog niet op kamertemperatuur.


Haha zit jij daar een beetje met je p4 3,2 ghz stoer te doen!


#17
Volgens de federale politie in belgie is deze man hoofdverdachte in de verdwijning van 2 jonge Belgische meisjes van 7 en 10 jaar oud.

In het kader van deze onrustwekkende vermissing, wordt een verdachte persoon aktief opgespoord omdat hij aanwezig was op het ogenblik dat de kinderen zijn verdwenen.
Het gaat om de 39-jarige Abdallah AIT OUD.


http://www.polfed-fedpol.be/police/ops/gezochtdetail_nl.php?recordID=11
#18
Verdomde kleine pulpmannetjes, opgehangen met open gulpen aan het plafond. Bedekte vrouwtjes van het hiernamaals, hakken met slagzwaarden op de kleinzerige lichaampjes van de mannen. In koormelodie schreeuwen zij de pijnlijkheden uit; net als dat Jantje Smit zijn best doet om de allerhoogste toonladders te bereiken. Oorverdovend, oorschadend en oorkwetsend klinkt de roep om hulp uit de ondergrondse grotten. De dappere Ridder staat bij de ingang van de grot, hij hoorde de galmkreten uit de grotten komen, hij springt op zijn paard en rijdt met getrokken zwaard de grot in. Na een langdurige vervelende rit door een grotgang waar geen eind aan kwam, stapt hij van zijn paard om een sigaret op te steken; op dat moment springen er grote demonische monsters uit de muren, bewapend met bijldragende geesten slaan zij in op de dappere Ridder. De ridder verdedigd zichzelf dapper met een stalen schild. Maar het mag allemaal niet baten, het zwaard van de ridder brengt geen schade toe aan de geesten. De monsters slaan met bliksemschichten en kwade magie op het ijzeren schild van de Dappere Ridder. De Dappere Ridder komt steeds verder in het nauw. Uiteindelijk werd de overmacht te groot voor hem en valt hij verslagen neer op een rots. Hij wordt meegesleurd door de muren naar een duistere kamer.

Oké, mensen, wie durft er een vervolg te schrijven? Kom, kom, niet zo bescheiden doen…
#19
Malabata vs FC Merlene

Karati mensen daar... check die lange blonde. Wat een kick krijgt die Boukhari...
#20
Haha die Samir toch, Samir speelt graag online Battlefield 2, hij liet zich inspireren door deze oorlogssimulatie en maakte volgens eigen zeggen, een satirische virtueel filmpje over de aanwezigheid van de Amerikanen in Irak. Zijn filmpje kent samenstellingen met wat acties die hij in het spel tegen de Amerikanen voerde.  Alleen werd het filmpje serieuzer opgevangen dan dat de maker bedoeld had, zo serieus dat het filmpje in het huis van de afgevaardigden werd getoond en als Al-Qaida propagenda materiaal werd bestempeld. Samir komt dus nooit meer probleemloos de USA binnen. Hij is dus volgens de Amerikanen een gevaarlijke terrorist. Samir zelf verklaarde niks gemeen te hebben met het moslim fundamentalisme; hij gebruikte zelfs satirische materiaal dat rechtstreeks overgenomen is van de Amerikaanse populaire tekenfilmserie Southpark. De naam Sonic Jihad is een verwijzing naar een album uit 2003 van rapper Paris

[/b][/color][/url]