-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - admin

#1


Hierbij nodig ik je van harte uit voor de toneelvoorstelling ‘Vergeten Vogels’, inmiddels het derde theaterstuk van PMJU. Kom en geniet van een avond vol humor, emotie en poëzie.

‘Vergeten Vogels’ vertelt het verhaal van een viertal eerste generatie Marokkaanse migranten. Wanneer zij in Marokko afgekeurd worden om als gastarbeider in Europa te werken wagen zij de oversteek met een bootje. Zij leren elkaar tijdens deze reis kennen en vertellen hun verhaal. ‘Vergeten Vogels’ zit vol monologen en dialogen van en tussen de optimistische dromer, de politieke vluchteling, de gemakzuchtige nietsnut en de orthodoxe moslim. Zij verlaten hun vaderland. De een met verdriet de ander met hoop. Een stuk vol humor en poëzie.

Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan online kaarten te bestellen.

Videobeelden van het toneelstuk en reacties van bezoekers:
http://www.youtube.com/watch?v=Qws64cq4oas&feature=player_embedded

Datum:
Zaterdag 7 mei 2011

Tijd:
Eerste voorstelling: 18:45
Tweede voorstelling: 20:45

Locatie:
Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht

Kaarten bestellen:
www.vergetenvogels.nl
#2


Hierbij nodig ik je van harte uit voor de première van ‘Vergeten Vogels’, inmiddels het derde theaterstuk van PMJU. Na maanden van repeteren en allerhande creatieve processen zijn wij klaar voor de première van ons theaterstuk. Kom en geniet van een avond vol humor, emotie en poëzie.

‘Vergeten Vogels’ vertelt het verhaal van een viertal eerste generatie Marokkaanse migranten. Wanneer zij in Marokko afgekeurd worden om als gastarbeider in Europa te werken wagen zij de oversteek met een bootje. Zij leren elkaar tijdens deze reis kennen en vertellen hun verhaal. ‘Vergeten Vogels’ zit vol monologen en dialogen van en tussen de optimistische dromer, de politieke vluchteling, de gemakzuchtige nietsnut en de orthodoxe moslim. Zij verlaten hun vaderland. De een met verdriet de ander met hoop. Een stuk vol humor en poëzie.

Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan vroegtijdig te reserveren.

Datum:
Vrijdag 11 februari 2011

Tijd:
20:15

Locatie:
Vorstelijk Complex Zuilen
Prinses Christinalaan 1
Utrecht

Reserveren:
www.vorstelijkcomplex.nl

#3
Mededelingen / Amazigh.nl: nieuw ontwerp
01/06/2010 om 12:32:21
Vanaf juni 2010 heeft de website van Amazigh.nl een nieuw ontwerp. Naast een nieuw ontwerp heeft de website ook een andere opzet. Waar de nadruk in het verleden vooral lag op ad hoc informatievoorziening op het gebied van de Amazigh cultuur en identiteit krijgt de website er een nieuwe functie bij. Naast de professionalisering van de bestaande inhoud gaat Amazigh.nl zich ook richten op opinievorming waarbij de onderwerpen breder liggen dan exclusief Amazigh gerelateerde onderwerpen. Dit betekent dat wij ons aansluiten bij de brede interesses van onze doelgroep.

Amazigh.nl heeft zich door de jaren heen bewezen als kritisch platform. Dit kritische geluid is dan ook een van onze sterkste eigenschappen. Dit kritische geluid zal dan ook blijven bestaan en op een proactieve wijze toegepast worden.

Amazigh.nl wordt door vrijwilligers onderhouden. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die een steentje willen en kunnen bijdragen. Heb jij een kritische geest en wil je op een bepaald onderwerp bijdragen aan de website schroom dan niet en neem contact met ons op via vrijwilligers at amazigh punt nl.
#4
Zero Tolerance / Hadou
17/04/2010 om 16:59:32
Status: Gebanned voor 1 week
Reden: Offtopic persoonlijke aanvallen
#5
Zero Tolerance / Incognito
21/03/2010 om 22:55:36
Status: Gebanned voor onbepaalde tijd
Reden: Foto's plaatsen van leden / meerdere gebruikers / ondanks ban toch ingelogd en doorgegaan met persoonlijke aanvallen.
#6
Zero Tolerance / TamurtInu
27/02/2010 om 00:37:18
Status: Gebanned voor een maand
Reden: Meerdere accounts en uitlokking van ruzies.
#7
27/01/2010 Utrecht â€" Op woensdag 27 januari is de website Boujemaa.com online gegaan. De website is gecreëerd om Twatoun leadzanger Boujemaa te steunen, Boujemaa lijdt aan een ernstige ziekte. Door bezoekers de kans te geven een bericht achter te laten voor Boujemaa hopen wij hem enigszins te verlichten in zijn pijn door mentale steun te bieden. Boujemaa's financiële situatie is niet al te best. Wij hopen dat bezoekers een financiële bijdrage kunnen leveren om zo Boujemaa bij te staan in een moeilijk proces. De website is een gezamenlijke actie van verschillende Marokkaanse / Amazigh organisaties uit Nederland en Marokko.

Naast de creatie van een internationaal georienteerde website zullen organisaties ook op lokaal vlak benefiet activiteiten organiseren. De eerste activiteit staat gepland op zaterdag 13 februari in Rotterdam, in het bibliotheek theater. Meer informatie hierover wordt later op de website geplaatst.

Voor meer informatie en om een bericht achter te laten voor Boujemaa:
www.boujemaa.com
#8
Feedback / Huisregels: Persoonlijke aanvallen
29/12/2009 om 22:16:11
Zoals jullie weten is dit altijd een forum geweest met veel vrijheden. Discussies raken soms verhit en ontaarden soms in persoonlijke aanvallen over en weer. De laatste dagen is hier vaak sprake van geweest. Graag zien wij dat de leden er onderling uitkomen. Wij grijpen enkel in als de regels in grote maten worden overtreden. Wij nemen verder geen inhoudelijk standpunt in in bepaalde discussies. Wij vragen enkel fatsoenlijk met elkaar om te gaan. Wij mengen ons verder ook niet in conflicten tussen leden waarbij er van 2 kanten schuld is. Wij stellen het wel op prijs om persoonlijke conflicten niet hier op het forum uit te vechten. De meesten van de leden zijn 25+ en veel hebben een gezin en kinderen. Wij gaan ervan uit dat de meesten oud en wijs genoeg zijn om op een fatsoenlijke manier het forum te gebruiken.

mvg Amazigh.nl beheer

PS: Wij willen mensen erop wijzen dat smaad bij wet verboden is in Nederland. Wij overwegen juridische stappen te nemen tegen de persoon die een linkedin account heeft geopend waarin de naam van de domeineigenaar van amazigh.nl staat met de vermelding Pedofiel, een twitter account met de vermelding homo en een facebook account met de vermelding "kanker jood". De persoon die voor deze acties verantwoordelijk is moet zich diep en diep schamen.
#9
Zero Tolerance / Mezri en Awarinou
15/10/2009 om 12:33:01
Status: Gebanned voor 1 week
Reden: Vielen elkaar persoonlijk aan
#10
Feedback / Grote forum update
01/11/2008 om 19:19:36
Sinds de laatste update een paar maanden geleden is er het een en ander fout gegaan. Zo konden gedurende 6 maanden zich geen nieuwe leden aanmelden. Eveneens waren er problemen met de avatars etc. Dit had o.a. te maken met de compatibiliteit van de verouderde layout bestanden met de nieuwe techniek van het forum. Dit is gisteren als het goed is allemaal opgelost. Mochten er nog problemen zijn dan hoor ik het graag.


Amazigh.nl

PS: op de voorpagina verschijnen de laatste 5 reacties en niet de laatste 5 onderwerpen. Hier wordt dus nog aan gewerkt.
#11
Feedback / Upgrade forum
11/06/2008 om 12:15:52
Beste leden,

Het forum is vandaag geupgrade naar een nieuwere versie. Mochten er dingen zijn die niet goed zijn gegaan dan hoor ik het graag.

Amazigh.nl
#12
Zero Tolerance / ZeroTolerance & Maghrebi Hor
06/05/2008 om 20:00:03
Status: Gebanned
Reden: Na eerder gebanned te zijn verder gegaan met schelden.
#13
Zero Tolerance / ZeroTolerance & Maghrebi Hor
26/04/2008 om 00:49:53
Status: Gebanned voor 5 dagen
Reden: Op elkaar schelden
#14
Zero Tolerance / Izem_Aghiras
05/03/2008 om 23:53:04
Status: Gebanned voor onbepaalde tijd
Reden: Schelden

----
meskin onze rqehba n wa3raben voelt zich blijkbaar aangesproken... mara dqessag yemmag tamitt oega iri daryaz ayazmriw oega asend aanstaande weekend naar (zie je pm bitch) ihama tarsheghch ataqahbiwth!!

a matic nbessah wie bukt er 5 maal per dag voor zijn arabmeesters eh eerloze hoer?
----
#15
Zero Tolerance / Izem1986
08/10/2007 om 14:21:06
Status: Voor eeuwig gebanned
Reden: Ontsnapt uit een TBS kliniek.
#16
Feedback / Storing 27/28/29 augustus
30/08/2007 om 00:02:09
Beste leden,

Het Amazigh.nl forum is gedurende 3 dagen uit de lucht geweest. Dit had te maken met onze hostingprovider die een verouderd beheersysteem gebruikt voor de server. Door foute calculaties liep onze server hardeschijf ruimte steeds vol waardoor het forum automatisch uitgeschakeld werd. Het forum is inmiddels verhuisd naar een nieuwe server, de website zelf zal spoedig volgen. De links in reacties waarbij er naar andere topics verwezen wordt werken pas na de verhuizing van de gehele website, hierdoor kan het zijn dat je dode links tegenkomt. Onze excuses voor het ongemak.


Amazigh.nl beheer
#17
Zero Tolerance / MalikaMezzan
19/05/2007 om 18:10:14
Status: Gebanned
Reden: Verwijderen van al zijn berichten door deze te vervangen door een puntje
#18
Feedback / Storing
08/03/2007 om 20:51:47
Er waren wat storingen met de database vanmiddag / vanavond.
#19
Mededelingen / Nieuwe kleuren voor het forum
20/07/2006 om 13:59:19
Wie heeft er gevoel voor kleuren en wil aan de hand van de nieuw te lanceren website nieuwe kleuren voor het forum bedenken.

De voorwaarde is dat het niet teveel moet afwijken van:
http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=9299.0

Her forum heeft de volgende kleuren gehad in het verleden:
Blauw met geel
Bordeux met geel
en nu groen...
#20
Mededelingen / Nieuwe website Amazigh.nl
28/04/2006 om 12:45:33
Beste leden,

Amazigh.nl is bezig met het restylen en het inhoudelijk opnieuw inrichten van de website. Wij zijn benieuwd naar jullie ideeen voor de nieuwe website. Het idee moet uiteraard wel haalbaar zijn, dat wil zeggen dat bezoekers zelf dmv van een formulier inhoud aan de website kunnen toevoegen, laagdrempelig dus.

We hebben de volgende indeling gemaakt:
Voorpagina
- Maak kennis met (Bezoekers/leden kunnen zich hier voorstellen)
- Grootmoeders verhalen (nieuwe en oude verhaaltjes)
- Mededelingen
- Je naam in het Tamazight
- Evenementen
- Een bezoekje waard (Random "interessante" websites)
- Foto's
- Leer je moerstaal (download tifinagh font / alfabet lijst / bestel cdroms)
- Lees eens een boek (random 3 boeken)

Educatief
- Ingedeeld op kennisgebied (bijv. Rifoorlog, numidische oorlogen etc)

Literatuur
- Lijst met interessante boeken (bezoekers kunnen zelf boeken toevoegen)

Taal
- Informatie over cdroms om Tamazight te leren
- Tifinagh font downloaden
- Tifinagh lijst downloaden
- Verhalen
- Gedichten
- Spreek woorden

Geografie
- Geografische kaarten
- Foto's

Cultuur
- Amazigh symbolen
- Artikelen over muziek/artiesten
- Amazigh toneelstukken


Is er iemand die amazighnamen  voor babys kan verzamelen, het moeten wel namen zijn die uit te spreken zijn en ook van deze tijd. Dus geen namen als Hasdrubal of iets dergelijks.

Alvast bedankt