-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - zed

#1
Films / Re: effe lachen!!
13/11/2005 om 15:47:58
ja die agent was het beste hehhe
kapotlachen !!!!!!!!!!
#2
ik bedoel met de capasiteit van het menselijk brein de hoeveelheid aan   
(in computer termen )kilobite ,megabite,gigabite,trilobite ,enz....en ik ben het er niet mee eens dat 20 jaar te wijnig is het is een relevante mogenlijk heid en neen ik heb mijn naam niet van die film :)

ps is het een goeie film:p
#3
Geschiedenis / Re: zijn jbala andaluciers?
03/11/2005 om 22:14:06
wow!! ik zal julie iets zeggen .
alle arabisch sprekende marokanen zijn andalusier en niet alleen jbala !!!en de rest is marokaan dus van marokko afkomstig en van harte en nieren marokaan .daarom zijn de andalusiers gekomen naar de "al-magrib" landen om ze te coloniseren en een paar honderden jaren later (ik weet niet meer persies hoeveel) splitste zich de land in marokko ,algereie en tunesieen dat is de enige en ware geschiedenis van marokko.dus mein broeders niet aleen marokanen zijn afkomstig van andalusie maar ook algereinen en tunesiers en neen jbala zijn geen flikkers !!!!!!!!!!!


#4
Geschiedenis / Re: zijn jbala andaluciers?
03/11/2005 om 22:12:15
wow!! ik zal julie iets zeggen .
alle arabisch sprekende marokanen zijn andalusier en niet alleen jbala !!!en de rest is marokaan dus van marokko afkomstig en van harte en nieren marokaan .daarom zijn de andalusiers gekomen naar de "al-magrib" landen om ze te coloniseren en een paar honderden jaren later (ik weet niet meer persies hoeveel) splitste zich de land in marokko ,algereie en tunesieen dat is de enige en ware geschiedenis van marokko.dus mein broeders niet aleen marokanen zijn afkomstig van andalusie maar ook algereinen en tunesiers

#5
eum ik wil niet moeilijk doen maar niet alleen amazighn roven, plunderen ,overvallen ,enz....maar alle alochtonen zoals marokanen. of niet?
#6
Geschiedenis / Re: de helm van Boabdil
03/11/2005 om 21:42:47
amai
#7
de mens evolueert sneller en sneller ,zo snel dat we ongeveer 20jaar later computers zullen hebben met de capasiteit van een menselijk brein .
waar of niet waar ? Fictie of non-fictie?