Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Oct 28, 2011 in Uncategorized | 0 comments

Tamazight onderwijs in Nederland

Talk More Berbers (Tamazight)

Dit programma leert je basisconversatie dat van toepassing is in verschillende situaties. Het tackelt ook een van de grootste uitdagingen bij het leren van een vreemde taal: het opbouwen van vertrouwen om de taal te spreken. Met de opnamefunctie van Talk More kun je je eigen accent vergelijken met dat van de moedertaalspreker. Perfect om vertrouwen in je eigen uitspraak te krijgen.

  • Talk More Berbers (Tamazight)
  • Wat ga je doen? Wil je je uitspraak opnemen, alleen de zinnen horen, of een quiz proberen?
  • Leer essentiële zinnen van een moedertaalspreker. Je ziet ook de geschreven versie, met transliteratie voor niet-Latijns schrift.
  • Leer dialogen van moedertaalsprekers door hun woorden en lichaamstaal te volgen.
  • Bevraag jezelf – vragen over hoe je zou reageren in verschillende situaties, spelling, e.d.
  • Neem deel aan de conversatie. Neem je antwoorden op vragen van de moedertaalsprekers op in de dialoog-opnamesectie.

Werkt ´t wel voor mij?

user

Als je al een basis van het Berbers (Tamazight) hebt, maar je denkt dat je nog geen volledige conversatie aankunt, zal Talk More je aan het praten krijgen. Omdat het bedoeld is voor recente beginners, wordt alles duidelijk uitgesproken en op een snelheid die je makkelijk aankunt.

Wat zal ik leren?

In dit programma begin je complete zinnen samen te stellen, dit t.o.v. afzonderlijke stukjes woordenschat. We hebben een reeks zinnen geselecteerd die je regelmatig in het buitenland nodig hebt, inclusief zinnen die je essentieel zou kunnen noemen, zoals: “Kan ik met credit card betalen”,”Mijn camera is gestolen” en “Waar vind ik een apotheek?”

De onderwerpen behandelen begroetingen, winkels en restaurants, de weg vinden, hotels, telefoneren, noodgevallen, vrije tijd en de basiswoordenschat business en technologie.

Hoe werkt het?

user

Kijk en leer! Zie en hoor hoe je Berbers (Tamazight) moet spreken door te kijken naar video-opnames met moedertaalsprekers.

Bouw vertrouwen op via de computer. Voordat je je spreekvaardigheid gaat testen in de echte wereld, kun je je eigen stem opnemen, terugspelen en vergelijken met die van een moedertaalspreker. (Merk op dat we geen gebruik maken van elektronische stemanalyse: het menselijk oor is normaal gesproken veel nauwkeuriger.)

Speel interactieve spelletjes. De begripsquiz zet je aan om te reageren op echte levenssituaties, terwijl een uitdagende opnamequiz je kennis en uitspraak test.

Voor elk spel dat je speelt, verdien je punten. Topscorers gaan voor een bronzen, zilveren of gouden getuigschrift, dat je kunt afdrukken als bewijs van welslagen.

Leren kun je ook onderweg. Ga door met de cursus op het strand of op de trein – zonder de computer. Je drukt gewoon de woorden en zinnen af en neemt ze mee. (Beeldwoordenboek)

Maak je geen zorgen als Engels niet je eerste taal is! Je kunt het Berbers (Tamazight) leren vanuit meer dan 45 talen – Neem contact met AWB Computing voor meer info. 030 2 33 40 61 of sales@awbcomputing.nl / info@amazigh.nl

Facebook

Twitter