Auteur Topic: Zijn Marokkaanse mannen moederskindjes?  (gelezen 11795 keer)

Chatt zie arif

« Reactie #15 Gepost op: 26/02/2010 om 22:55:56 »
Lieve kind, zo zijn zorgzame en lieve moeders nou eenmaal.

Ze genieten ervan hun kindje in de watten te leggen,daarom zijn ze meer geliefd dan hun eigen vrouw later.Waarom zijn er altijd conflicten tussen schoonmoeders en moeders;omdat de moeder weet dat de vrouw hem nooit zal kunnen liefdhebben en verzorgen zoals zijn mama dat deed.

Wanneer heeft een man echt pijn? Als zijn moeder sterft zou hij het liefst dezelfde dag willen sterven van verdriet.De dag dat vader sterft is ook een verdrietige dag maar de drang om te leven is er nog wel.

I LOVE MAMA FOREVER!

"Alexander McQueen heeft zich opgehangen"
Belga wo 17/02/2010 - 11:41


 
De Britse modeontwerper Alexander McQueen heeft zichzelf van het leven beroofd door ophanging. Dat heeft de politie in Londen bekendgemaakt.

Het levenloze lichaam van de 40-jarige ontwerper werd donderdag aangetroffen in het huis van McQueen in Londen.

Uit de lijkschouwing blijkt dat hij omkwam door verstikking, nadat hij zich had opgehangen. Uit het onderzoek blijkt dat McQueen zelfmoord heeft gepleegd aan de vooravond van de begrafenis van zijn moeder. De moeder van McQueen overleed begin februari.

Alexander McQueen is een van de belangrijkste Britse modeontwerpers van de voorbije decennia. Zijn ontwerpen zijn gegeerd bij heel wat beroemdheden.
R.I.P


Chatt begrijpt jou...« Laatst bewerkt op: 26/02/2010 om 22:59:54 door Chatt le Mal BarrĂ© »