Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - admin

Pagina's: 1 2 3 4 5 »
1
Evenementen / [7 mei / Utrecht] Theater: Vergeten Vogels
« Gepost op: 11/04/2011 om 19:47:52 »


Hierbij nodig ik je van harte uit voor de toneelvoorstelling ‘Vergeten Vogels’, inmiddels het derde theaterstuk van PMJU. Kom en geniet van een avond vol humor, emotie en poëzie.

‘Vergeten Vogels’ vertelt het verhaal van een viertal eerste generatie Marokkaanse migranten. Wanneer zij in Marokko afgekeurd worden om als gastarbeider in Europa te werken wagen zij de oversteek met een bootje. Zij leren elkaar tijdens deze reis kennen en vertellen hun verhaal. ‘Vergeten Vogels’ zit vol monologen en dialogen van en tussen de optimistische dromer, de politieke vluchteling, de gemakzuchtige nietsnut en de orthodoxe moslim. Zij verlaten hun vaderland. De een met verdriet de ander met hoop. Een stuk vol humor en poëzie.

Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan online kaarten te bestellen.

Videobeelden van het toneelstuk en reacties van bezoekers:
http://www.youtube.com/watch?v=Qws64cq4oas&feature=player_embedded

Datum:
Zaterdag 7 mei 2011

Tijd:
Eerste voorstelling: 18:45
Tweede voorstelling: 20:45

Locatie:
Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht

Kaarten bestellen:
www.vergetenvogels.nl

2
Evenementen / [vr 11-02-2011 / Utrecht] Theater: Vergeten Vogels
« Gepost op: 30/01/2011 om 22:43:26 »


Hierbij nodig ik je van harte uit voor de première van ‘Vergeten Vogels’, inmiddels het derde theaterstuk van PMJU. Na maanden van repeteren en allerhande creatieve processen zijn wij klaar voor de première van ons theaterstuk. Kom en geniet van een avond vol humor, emotie en poëzie.

‘Vergeten Vogels’ vertelt het verhaal van een viertal eerste generatie Marokkaanse migranten. Wanneer zij in Marokko afgekeurd worden om als gastarbeider in Europa te werken wagen zij de oversteek met een bootje. Zij leren elkaar tijdens deze reis kennen en vertellen hun verhaal. ‘Vergeten Vogels’ zit vol monologen en dialogen van en tussen de optimistische dromer, de politieke vluchteling, de gemakzuchtige nietsnut en de orthodoxe moslim. Zij verlaten hun vaderland. De een met verdriet de ander met hoop. Een stuk vol humor en poëzie.

Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan vroegtijdig te reserveren.

Datum:
Vrijdag 11 februari 2011

Tijd:
20:15

Locatie:
Vorstelijk Complex Zuilen
Prinses Christinalaan 1
Utrecht

Reserveren:
www.vorstelijkcomplex.nl


3
Mededelingen / Amazigh.nl: nieuw ontwerp
« Gepost op: 01/06/2010 om 12:32:21 »
Vanaf juni 2010 heeft de website van Amazigh.nl een nieuw ontwerp. Naast een nieuw ontwerp heeft de website ook een andere opzet. Waar de nadruk in het verleden vooral lag op ad hoc informatievoorziening op het gebied van de Amazigh cultuur en identiteit krijgt de website er een nieuwe functie bij. Naast de professionalisering van de bestaande inhoud gaat Amazigh.nl zich ook richten op opinievorming waarbij de onderwerpen breder liggen dan exclusief Amazigh gerelateerde onderwerpen. Dit betekent dat wij ons aansluiten bij de brede interesses van onze doelgroep.

Amazigh.nl heeft zich door de jaren heen bewezen als kritisch platform. Dit kritische geluid is dan ook een van onze sterkste eigenschappen. Dit kritische geluid zal dan ook blijven bestaan en op een proactieve wijze toegepast worden.

Amazigh.nl wordt door vrijwilligers onderhouden. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die een steentje willen en kunnen bijdragen. Heb jij een kritische geest en wil je op een bepaald onderwerp bijdragen aan de website schroom dan niet en neem contact met ons op via vrijwilligers at amazigh punt nl.

4
Zero Tolerance / Hadou
« Gepost op: 17/04/2010 om 16:59:32 »
Status: Gebanned voor 1 week
Reden: Offtopic persoonlijke aanvallen

5
Zero Tolerance / Incognito
« Gepost op: 21/03/2010 om 22:55:36 »
Status: Gebanned voor onbepaalde tijd
Reden: Foto's plaatsen van leden / meerdere gebruikers / ondanks ban toch ingelogd en doorgegaan met persoonlijke aanvallen.

6
Zero Tolerance / TamurtInu
« Gepost op: 27/02/2010 om 00:37:18 »
Status: Gebanned voor een maand
Reden: Meerdere accounts en uitlokking van ruzies.

7
27/01/2010 Utrecht – Op woensdag 27 januari is de website Boujemaa.com online gegaan. De website is gecreëerd om Twatoun leadzanger Boujemaa te steunen, Boujemaa lijdt aan een ernstige ziekte. Door bezoekers de kans te geven een bericht achter te laten voor Boujemaa hopen wij hem enigszins te verlichten in zijn pijn door mentale steun te bieden. Boujemaa's financiële situatie is niet al te best. Wij hopen dat bezoekers een financiële bijdrage kunnen leveren om zo Boujemaa bij te staan in een moeilijk proces. De website is een gezamenlijke actie van verschillende Marokkaanse / Amazigh organisaties uit Nederland en Marokko.

Naast de creatie van een internationaal georienteerde website zullen organisaties ook op lokaal vlak benefiet activiteiten organiseren. De eerste activiteit staat gepland op zaterdag 13 februari in Rotterdam, in het bibliotheek theater. Meer informatie hierover wordt later op de website geplaatst.

Voor meer informatie en om een bericht achter te laten voor Boujemaa:
www.boujemaa.com

8
Feedback / Huisregels: Persoonlijke aanvallen
« Gepost op: 29/12/2009 om 22:16:11 »
Zoals jullie weten is dit altijd een forum geweest met veel vrijheden. Discussies raken soms verhit en ontaarden soms in persoonlijke aanvallen over en weer. De laatste dagen is hier vaak sprake van geweest. Graag zien wij dat de leden er onderling uitkomen. Wij grijpen enkel in als de regels in grote maten worden overtreden. Wij nemen verder geen inhoudelijk standpunt in in bepaalde discussies. Wij vragen enkel fatsoenlijk met elkaar om te gaan. Wij mengen ons verder ook niet in conflicten tussen leden waarbij er van 2 kanten schuld is. Wij stellen het wel op prijs om persoonlijke conflicten niet hier op het forum uit te vechten. De meesten van de leden zijn 25+ en veel hebben een gezin en kinderen. Wij gaan ervan uit dat de meesten oud en wijs genoeg zijn om op een fatsoenlijke manier het forum te gebruiken.

mvg Amazigh.nl beheer

PS: Wij willen mensen erop wijzen dat smaad bij wet verboden is in Nederland. Wij overwegen juridische stappen te nemen tegen de persoon die een linkedin account heeft geopend waarin de naam van de domeineigenaar van amazigh.nl staat met de vermelding Pedofiel, een twitter account met de vermelding homo en een facebook account met de vermelding "kanker jood". De persoon die voor deze acties verantwoordelijk is moet zich diep en diep schamen.

9
Zero Tolerance / Mezri en Awarinou
« Gepost op: 15/10/2009 om 12:33:01 »
Status: Gebanned voor 1 week
Reden: Vielen elkaar persoonlijk aan

10
Feedback / Grote forum update
« Gepost op: 01/11/2008 om 19:19:36 »
Sinds de laatste update een paar maanden geleden is er het een en ander fout gegaan. Zo konden gedurende 6 maanden zich geen nieuwe leden aanmelden. Eveneens waren er problemen met de avatars etc. Dit had o.a. te maken met de compatibiliteit van de verouderde layout bestanden met de nieuwe techniek van het forum. Dit is gisteren als het goed is allemaal opgelost. Mochten er nog problemen zijn dan hoor ik het graag.


Amazigh.nl

PS: op de voorpagina verschijnen de laatste 5 reacties en niet de laatste 5 onderwerpen. Hier wordt dus nog aan gewerkt.

11
Feedback / Upgrade forum
« Gepost op: 11/06/2008 om 12:15:52 »
Beste leden,

Het forum is vandaag geupgrade naar een nieuwere versie. Mochten er dingen zijn die niet goed zijn gegaan dan hoor ik het graag.

Amazigh.nl

12
Zero Tolerance / ZeroTolerance & Maghrebi Hor
« Gepost op: 06/05/2008 om 20:00:03 »
Status: Gebanned
Reden: Na eerder gebanned te zijn verder gegaan met schelden.

13
Zero Tolerance / ZeroTolerance & Maghrebi Hor
« Gepost op: 26/04/2008 om 00:49:53 »
Status: Gebanned voor 5 dagen
Reden: Op elkaar schelden

14
Zero Tolerance / Izem_Aghiras
« Gepost op: 05/03/2008 om 23:53:04 »
Status: Gebanned voor onbepaalde tijd
Reden: Schelden

----
meskin onze rqehba n wa3raben voelt zich blijkbaar aangesproken... mara dqessag yemmag tamitt oega iri daryaz ayazmriw oega asend aanstaande weekend naar (zie je pm bitch) ihama tarsheghch ataqahbiwth!!

a matic nbessah wie bukt er 5 maal per dag voor zijn arabmeesters eh eerloze hoer?
----

15
Zero Tolerance / Izem1986
« Gepost op: 08/10/2007 om 14:21:06 »
Status: Voor eeuwig gebanned
Reden: Ontsnapt uit een TBS kliniek.

Pagina's: 1 2 3 4 5 »